aanmelden
Steinberg Nuendo 11
Nu met ADM Dolby Atmos, Netflix Loudness Meter en SuperVision
Merknieuws 10-12-2020 10:25
Een maand na versie 11 van Cubase is nu Nuendo 11 uitgekomen. Een aantal features kennen we al van Cubase 11 maar er is meer

Nuendo is deels vergelijkbaar met Cubase maar deze daw is vooral toegesneden op audio bij video, films, games en andere multimedia-toepassingen. Dat zien we ook terug bij de nieuwe functies in Nuendo 11. Zo is er een nieuwe ADM rendering module voor Dolby Atmos die voldoet aan alle eisen voor die standaard. De SuperVision met 20 display modules voor allerlei soorten metering kenden we al van Cubase 11, maar Nuendo heeft ook twee extra metering opties; de Netflix Loudness Meter en de Intelligibility Meter die aangeeft hoe goed spraak verstaanbaar is in een mix. Dankzij de nieuwe Job Queues wordt het exporteren van allerlei bestanden een stuk comfortabeler.

Net als Cubase heeft Nuendo 11 een 7.1 surround compatibele MultiTap Delay, de dynamische Frequency 2 EQ, Multiband Imager, en de Squasher. Ook hier zien we de verbeterde Sampler Track met slicing en ook bij Nuendo  zit de SpectraLayers One spectrale editor. Je krijgt verder een collectie sfx en plug-in presets van SoundBits speciaal voor games en het Soundly sound effects platform is in Nuendo geïntegreerd. De ARA-imnplementatie is verbeterd en de Eucon ondersteuning werkt met alle Avid consoles.

Steinberg Nuendo 11 kost € 999,99 incl. btw

meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com