aanmelden
Koop uiterlijk 31-12 een Roland Groovebox en krijg er 3000 Noiiz-samples bij
Actie met Roland MC-101 en MC-707 grooveboxen
Merknieuws 01-12-2020 09:12
De MC-101 en MC-707 GROOVEBOXES zijn productietools, vol met kenmerkende Roland-sounds voor alle soorten hiphop; van boom-bap tot trap, van reggaeton tot lofi en nog veel meer. Ze bevatten tevens de legendarische TR-drums van Roland, die gebruikt worden door onder andere RUN DMC, Beastie Boys, Outkast en Drake. Voeg de zorgvuldig samengestelde hiphop samplecollectie van Noiiz toe aan de mix, en je krijgt een alles-in-een studio én een killer samplebibliotheek.

In Interface 234 hebben we de Roland MC-707 groovebox getest. Onze conclusie luidde: ‘De MC-707 is een krachtige en goed ontworpen machine die voor veel producers uitstekend kan fungeren als startpunt voor hun producties. Deze groovebox biedt vrijwel alle features die je nodig hebt voor het maken van een schets of de basics van een clubtrack, maar kan ook fungeren als middelpunt van een live set-up.’
Download de pdf van deze test hier

Als je de mc-707 of mc-101 groovebox voor 31 december 2020 aanschaft, of de kleinere mc-101, krijg je er dus een mooi samplepakket van Noiiz bij cadeau.

WAT IS NOIIZ?
Noiiz is een op een abonnement gebaseerde sampleservice die eigentijdse en klassieke hoogkwalitatieve sounds biedt in een groot aantal muziekgenres. De MC-101 en MC-707 Grooveboxen worden voor een beperkte tijd geleverd met meer dan 3.000 eersteklas hiphop Noiiz-samples, ter waarde van € 172,-*.

*Waarde gebaseerd op een full-price, eenjarig Noiiz-abonnement met onbeperkte downloads

Welke samples ontvang ik?
In dit exclusieve zorgvuldig samengestelde pakket ontvang je meer dan 3.000 samples verspreid over vijf hiphopgenres:

  • Classic
  • Experimental
  • Trap
  • Lo-fi
  • Trip hop 

Hoe claim ik dit?
Om je gratis samples te claimen, koop en registreer je een MC-101 of MC-707 GROOVEBOX van een deelnemende retailer, tussen 1 augustus 2020 en 31 december 2020. We sturen je dan een e-mail met je Noiiz-code, samen met alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met het maken van je eigen iconische beats.

Klik hier om een dealer in je buurt te vinden waar je in de winkel of online je groovebox kan bestellen.

Lees meer over de actie op de site van Roland

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com