aanmelden
NAMM 2012 videoverslag met Nord, Casio, Boss en meer
Mooie synths en vreemde instrumenten
Merknieuws 07-02-2012 12:02
Als je als redactie van Interface naar de NAMM 2012 in L.A. gaat, dan neem je natuurlijk ook een camera mee. Je leest het volledige verslag van de NAMM natuurlijk in de komende Interface, bekijk hier ondertussen een video impressie van enkele bijzondere instrumenten.

We zagen onder andere een demonstratie van de Casio XW-P1 keyboard synthesizer. Een synth met veel split-en layersfaciliteiten en een orgelgedeelte met drawbars! De ION iPad Guitar Apprentice zat op het randje van speelgoed. Toch vonden wij het een erg leuk apparaat om te zien en horen: zeker toen de demonstrateur even flink ging scheuren op deze iPad gitaar.  

Bij de Dave Smith-Roger Linn booth ontstond een spontane jamsessie met een Tempest drummachine en een Prophet 08. Je ziet Roger Linn op de achtergrond meekijken. Verder zagen we de nieuwe Nord Drum van Clavia/Nord in actie. Vier kanalen met pure analoge synthese.

De Slaperoo is een raar apparaat. Een metalen band gespannen over een lange vierkante metalen balk en een microfoon. Je bespeelt de Slaperoo als een soort contrabas: simpel maar effectief. Ook woonden we een schitterende demonstratie bij van een Boss RC-300 Loop Station. Let op: talent not included!

Bekijk hieronder de video!

https://www.youtube.com/v/p5g1rU_DI28?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com