aanmelden
Phonic IS16 digitale mixer van Sonic
Bedien op afstand met je smartphone of tablet
Merknieuws 02-03-2012 11:05
De nieuwe IS16 digitale mixer van Sonic is compact en kan zelfs in een rack gemonteerd worden. De mixer heeft daarnaast een veelbelovend controlepaneel met veel opties.

De Phonic IS16 is een 16-kanaal mixer met 16 xlr/jack connectoren en 17 (100 mm) gemotoriseerde faders. Deze faders kunnen ook gebruikt worden voor de acht aux, de acht group en de acht multi-uitgangen. Elke kanaal is voorzien van dynamic processing en een 4 bands eq. De effect bus 1 en master uit zijn voorzien van een 31 band eq. De effect bus 2 heeft een 15 bands eq.

Als je de interne kleurendisplay te klein vindt kun je een extern VGA-scherm aansluiten en eventueel een muis voor maximaal bedieningscomfort. Aan de digitale kant vindt je een aes/ebu in- en uit aansluiting. De 96 kHz/ 24 bit audio interface werkt met Windows- en Mac computer. De IS16 kan ook op afstand bedienen worden via Wi-Fi, een ethernet remote control en een smartphone of tablet.

Optioneel is een plug-in kaart, mREC, die je 16 kanalen van .pcm of .wav laat opnemen via een firewire/usb 2.0 multi-track recording interface. Deze bevat ook een usb 3.0 flash drive connector. Een zeer complete mixer.

www.totalsonic.nl

www.phonic.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com