aanmelden
Steinberg presenteert Padshop
Voor dynamische pads en schreeuwende sounds
Merknieuws 02-03-2012 11:39
Deze nieuwe virtuele synthesizer plug-in van Steinberg maakt gebruikt van granulaire synthese om brede pads en mysterieuze soundscapes te genereren.

Met granulaire synthese wordt er gebruik gemaakt van piepkleine geluidsdeeltjes. Deze worden samengevoegd om een klank te bouwen. Padshop, de nieuwe granular synthesizer van Steinberg, bestaat uit twee onafhankelijke lagen: elk voorzien van een ‘grain oscillator’ die tot acht stromen kan produceren, twee envelopes, twee lfo’s en twaalf filters.

Met de Step Modulator kun je alle modules naar smaak triggeren, ritme toevoegen en klankveranderingen bepalen. Een Modulation Matrix met Note Expression zorgt ervoor dat je flexibel kunt werken en met de FX sectie heb je beschikking over modulation en delay effecten. De SoftGrain WaveRom die met samples werkt kun je gebruik om de grain oscillator op te voeren.

Padshop produceert zeer dynamische pads, strings, licht tot zwaar atmosferische klanken, donkere of ruimtelijke geluiden en kan grooven met overstuurde, schreeuwende sounds.


Padshop werkt Mac en Windows machines in VST formaat en kost € 50,- inclusief usb eLicenser dongle.

https://www.youtube.com/v/jgcVr6lTzDs?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

www.steinberg.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com