aanmelden
Musikmesse 2012 Preview: Reloop Terminal Mix en Wave monitoren
Reloop kondigt monitoren en dj controllers aan
Merknieuws 19-03-2012 16:53
Meer preview-nieuws voorafgaand aan de Musikmesse en Prolight + Sound, vanaf aanstaande woensdag in Frankfurt. Reloop kondigt de Terminal Mix 4 en Terminal Mix 2 dj controllers aan met enkele leuke extra’s. Daarnaast presenteert het bedrijf ook de Wave monitoren aan op de Musikmesse.

De Terminal Mix 4 en Terminal Mix 2 zijn dj controllers met veel overeenkomsten. Het eerste opvallende verschil is dat de een vier kanalen kan aansturen en de andere twee. De Terminals zijn bedoeld om met Serato samen te werken maar kunnen ook met andere dj software omgaan. Beide zijn uitgevoerd met aluminium jogwheels van 15,5 centimeter die drie opties bieden: pitch bend, vinyl en quick search. Naast de driebands eq heb je per kanaal ook een filter met modulatie. De performance sectie heeft acht knoppen in twee layers met elk 4 hot cues en vier sample decks. De fx sectie is voorzien van drie potmeters en één eindlos encoder. De loop sectie heeft ook vier controleknoppen om de beatmatching zeer precies in te stellen. Beide controllers zijn voorzien van flink wat aansluitmogelijkheden als gebalanceerde jackuitgangen, twee koptelefoonaansluitingen en je kunt nog een draaitafel/cd-speler/mp3-speler of een iOS device via de aux ingang aansluiten. Bij aanschaf van een Terminal Mix controller krijg je er Serato DJ Intro en bij. Bij de Terminal Mix 4 krijg je een extra’tje: Virtual DJ 4-deck Reloop Edition.

https://www.youtube.com/v/mcYb6mJmJZs?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

Monitoren
De Wave 5 en Wave 8 zijn twee nieuwe, actieve 2-weg monitoren met een brede bass reflex poort aan de voorkant. Er zijn drie schakelbare  connectoren voor symmetrische xlr, jack en asymmetrische rca. Via een din connector kun je de External Wave Control aansluiten om op afstand het volume (en de mute functie) te regelen. De monitoren aanpassen aan de akoestiek van je studioruimte kan met een afstelbare eq waarbij cut-off en bandbreedte regelbare parameters zijn. Beide monitoren hebben een 1 inch tweeter. De Wave 5 heeft een 5 inch woofer en de Wave een 8 inch woofer.

www.reloopdj.com

Musikmesse / Prolight + Sound
21 t/m 24 maart, Frankfurt
www.musikmesse.de
www.prolight-sound.com

Klik hier voor gratis app: Musikmesse Navigator.
Klik hier voor gratis app Prolight + Sound Navigator voor iPhone/Android Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com