aanmelden
Musikmesse 2012 Preview: Pioneer RMX-1000 software controller
Verschillende Pioneer technologieën in één apparaat
Merknieuws 20-03-2012 15:28
Ook preview-nieuws van Pioneer voorafgaand aan de Musikmesse en Prolight + Sound, vanaf aanstaande woensdag in Frankfurt. De Pioneer RMX-1000 is een multifunctioneel dj product. Het biedt naast een usb performance controller ook software editing mogelijkheden en tevens een vst/au plug-in. De RMX-1000 bestaat uit diverse Pioneer technologieën samengevoegd tot één apparaat.

De RMX-1000 is bedoeld om live geluid te manipuleren en biedt naast een bak effecten via de usb/au plug-in ook macro functies om meerdere parameters tegelijk aan te sturen. Op deze manier werkt de RMX-100 goed met mixers, cd-spelers en laptops in de dj booth en met de Windows- of Mac computer in de studio. Je kunt tot tien effecten tegelijk gebruiken om je tracks te bouwen. Isolator FX, die we kennen van de DJM-1000 mixer, laat je onder andere het ritme en timbre van de audio veranderen. De X-Pad zorgt voor pitch control en werkt in combinatie met vier kick, snare, clap en hi-hat drumpads. Je kunt ook eigen beats ‘on the fly’ opnemen en overdubben. De Release FX functie laat je op gemakkelijke wijze terugkeren naar de originele track van uit een complexe effect combinatie.

De Remixbox software laat de dj zijn complete set voorbereiden. Je hebt direct toegang tot alle parameters door de muiscursor op het scherm op een knop of veld te plaatsen en vervolgens met de controller aan de knop te draaien. Een muisklik is niet nodig. De RMX-1000 kan met alle software omgaan dankzij de usb/midi compatibiliteit en wordt geleverd met de Remixbox software en de RMX-1000 plug-in. Met zijn bescheiden afmetingen (334 x 157 x 57) en zijn 1,3 kilo neem je de RMX-1000 overal mee naartoe.

https://www.youtube.com/v/WKXNNK92_Mg?version=3&hl=nl_NL">name="allowFullScreen" value="true">

www.pioneer-benelux.com

www.pioneerdj.com

Musikmesse / Prolight + Sound
21 t/m 24 maart, Frankfurt
www.musikmesse.de
www.prolight-sound.com

Klik hier voor gratis app: Musikmesse Navigator.
Klik hier voor gratis app Prolight + Sound Navigator voor iPhone/Android

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com