aanmelden
Musikmesse 2012 dag 1: Roland Jupiter 50 en 80 V.2
Roland BK-5 OR, Roland VE-5 en Roland Wireless Connect
Merknieuws 21-03-2012 14:03
De Musikmesse in Frankfurt is begonnen. Op de eerste lentedag van het jaar deze keer, en dat is te merken: knalblauwe luchten bij een lekkere temperatuur. Maar Interface begaf zich toch maar meteen in de donkere demoruimtes van het Messegebouw. Het eerste wat we tegenkwamen waren de Jupiter-80 Version2 en het kleinere zusje, de Jupiter-50.

De Jupiter-80 krijgt een broertje! In dezelfde traditie van synthese met akoestische instrumenten is de Jupiter-50 net zo expressief als zijn grote broer, maar dan wel beter te vervoeren en met een vriendelijkere prijs. De mogelijkheden van de SuperNATURAL-technologie zijn dus nu beschikbaar voor een nog grotere gebruikersgroep!


De Jupiter-80 zelf krijgt met systeem versie 2 een flinke duw in de juiste (krachtige) richting. Met bijvoorbeeld nieuwe ‘vintage’ lpf-filtertypes, MFX structuren, Registration Play-pagina en een verbeterde integratie met de SONAR-software kunnen Jupiter-80 bezitters weer even voort.

Voor muzikanten die inspiratie in Oosterse sferen zoeken is er de BK-5 OR. Deze bevat talrijke, expressieve klanken en ritmes voor het spelen van muziek die populair is in het Midden-Oosten, Turkije en Noord-Afrika. De BK-5 OR is gebaseerd op de onlangs geïntroduceerde BK-5, maar voegt daar nieuwe klanken en begeleidingen aan toe.

Roland Wireless Connect is een innovatief systeem dat de elektronische muziekinstrumenten van Roland optimaal laat communiceren met een iPhone. De Roland Wireless Connect-bundle omvat een draadloze usb-adapter en twee nieuwe iOS apps: Air Recorder en V-Drums Friend Jam.

Zangers beschikken met de VE-5 stemprocessor over professionele functies. Neem de VE-5 mee het podium op en monteer deze op een microfoonstatief of gebruik ‘m als studioprocessor. De behuizing van de VE-5 is compact en licht, maar de effecten zijn afgeleid van de razend populaire VE-20 stemprocessor. De VE-5 bevat ook een looper en werkt op batterijen zodat deze ook perfect buiten de studio of het podium gebruikt kan worden.

Naast al deze nieuwe producten heeft Roland enkele instrumenten een likje verf meegegeven. De CM-110 en de JUNO-Di zijn nu ook in het wit verkrijgbaar. De zwartkijkers onder ons kunnen zich verheugen om een zwarte GR-55 of SPD-30.

https://www.roland.com/

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com