aanmelden
Musikmesse 2012 dag 3: Studiologic, Steinberg en Stanton
Sledge, Nuendo voor live gebruik en een nieuwe midicontroller van Stanton
Merknieuws 23-03-2012 14:34
Ook tijdens de derde dag van de Musikmesse in Frankfurt liep het Interface team de beurs af om naar nieuws te speuren. We vonden onder andere een analoge synth van Studiologic, Nuendo Live en de Stanton DJC.4 DJ MIDI controller.

De verslagen van de eerste twee dagen staan al online! We zagen  onder andere de Roland Jupiter 50 en de Doepfer Dark Energy II.

Lees hier het verslag van dag 1
Lees hier het verslag van dag 2

Studiologic Sledge
Bijzonder nieuws van midi-controller bouwer Studiologic. Het bedrijf presenteert op de Messe een analoge hardware synth! De Sledge is gebaseerd op Waldorf modelling technologie en biedt analoge pads met veel detail. Naast de standaard waveforms heeft Studiologic ook een complete set Wavetables toegevoegd van de PPG Wave. Verder is de Sledge uitgerust met drie oscillatoren, een noise generator, multimode filter, twee LFO’s en een extra Wheel-LFO. Ook zijn er twee effect units ingebouwd met effecten als chorus, phaser, flanger, reverb en delay. 

Nuendo Live
Steinberg presenteerde Nuendo Live, een nieuwe versie van het populaire Nuendo specifiek voor live opnames! Gericht op recording engineers, productiehuizen en andere bedrijven die met live-muziek werken. Het doel, volgens Steinberg, is het beste in multitrack recording afleveren voor professionals. Nuendo Live is uitgerust met een efficiënte user interface met een ‘single-window’ concept. Op deze manier moet het voor de gebruiker een vloeiende manier van werken bieden zonder onnodige opties. Het programma biedt een onbeperkt aantal opname kanalen, EBU standard RIFF 64 Broadcast Wave File en multitrack opties voor virtuele soundchecks. Ook is er 64 bit support voor Windows 7 en Mac OS X 10.7 systemen. 

Stanton DJC.4 DJ MIDI controller
Op de stand van Stanton zagen we de nieuwe DJC.4 DJ MIDI controller. Een compacte controller met twee decks (om te schakelen naar vier stuks), een loopfunctie, on board effecten, hotcues en flink jogwheel. De DJC.4 MIDI is ontworpen om te werken met Virtual DJ’s feature set. Er zijn sample triggers, de loop controls zitten in een bank met twaalf verlichte knoppen voor elk deck en de effecten hebben iets weg van Novation Twitch.

https://www.stantondj.com
https://www.steinberg.net
https://www.studiologic-music.com/

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com