aanmelden
Arturia Origin naar 1.4
Flinke update voor keyboard én moduleversie
Merknieuws 27-07-2012 13:45
Arturia geeft zowel het Origin Keyboard als de moduleversie een flinke update. Het meest opvallend is de toevoeging van een SEM Filter module. Dit is de softwareversie van het filter in een Oberheim Expander module.

De Expander module is een mooie uitbreiding van het klankenpalet en met de nieuwe VoiceModulator kun je acht modulatie bronnen verbinden met een ingang naar keuze binnen één patch. Dankzij de nieuwe Multifx mode krijg je zes nieuwe routing opties; twee inserts per kanaal, twee auxiliaries en twee masterbus. De ToneWheel percussion mode is verder verbeterd.

Deze firmware is gratis voor geregistreerde gebruikers en vanuit de Arturia website te downloaden. Er zijn ook twee nieuwe soundbanks beschikbaar, eveneens te downloaden via de website.

Enkele jaren geleden tekenden Moog en Arturia een overeenkomst over de productie van de virtuele Moog Modular V en Minimoog V, waardoor Arturia de naam en het logo van Moog mocht gebruiken. Omdat de looptijd van deze overeenkomst voorbij is zullen Arturia’s Moog Modular V en Minimoog V software synthesizers voortaan Modular V en Mini-V gaan heten.

 

https://www.mworksonline.com/  
www.arturia.com 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com