aanmelden
Video's Kemper Profiling Amplifier
Bij de test in Interface 161, september 2012
Merknieuws 24-08-2012 09:08
Een apparaat dat elke versterker en elke sound kan namaken; dat is een ambitieuze claim. Kemper doet deze belofte... Of het Duitse bedrijf hier mee weg komt lees je in Interface 161. Bij het artikel horen video's en die hebben wij hier voor je verzameld!

Bekijk hieronder video's waarin een Bogner, Soldano en Fender amp tot een profile worden verwerkt:

Kemper Update

 

Kemper Amps Duitsland heeft onlangs de software update versie 1.1 uitgebracht voor de Kemper Profiling Amplifier waarmee je je eigen rig kunt modellen. De update bevat een set nieuwe effecten en 50 nieuwe Amp Profiles voor de Kemper Profiling Amplifier.

In de update komen er 50 profiles bij van versterkers waarvan we (bijna) zeker weten dat jij die zelf niet zou kunnen modellen. Denk bijvoorbeeld aan een Blackface Bassman uit 1965, gemodificeerd door Siggi Mehl uitgerust met een 2x12 Celestion Black Shadow speaker of een Vox AC15 uit ’75 met een 1x12 CTS (Chicago Telephone Supply) speaker. Een andere Vox AC15 versterker ging kapot tijdens de profiling sessie waardoor deze profile een fuzz geluid heeft dat niet te koop is. Verder zijn er profiles gemaakt van versterkers als de Marshall Studio 15 4x12, Roland Jazzchorus en een Danelectro Twin uit ’62.

De effecten-update die Kemper de Lofi-update noemt biedt acht nieuwe effecten. Volgens het Duitse bedrijf zijn dit effecten die vaak alleen in plug-ins of synthesizers te vinden zijn. Dit zijn: Rate Reducer, Ring Modulator, Frequency Shifter, Recti Shaper, Bit Shaper, Soft Shaper, Hard Shaper and Wave Shaper.

https://kemper-amps.com 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com