aanmelden
Win een Behringer X32 Digital Mixer
Behringer kondigt wereldwijde video-contest aan
Merknieuws 26-09-2012 11:23
Behringer kondigt een wereldwijde wedstrijd aan met als hoofdprijs de X32 Digital Mixer! De wedstrijd ‘The Next Level’ nodigt muzikanten, bands, zangers en dj’s uit om video’s in te zenden waarin zij optreden met Behringer producten. Naast de X32 is er ook een volledig P-16 Personal Monitor Starter System te winnen. In Interface 163 (november 2012) zal een test van de X32 te vinden zijn.

De wedstrijd is al begonnen en zal eindigen op 4 november, 2012. Muzikanten van elk slag kunnen meedoen door een video in sturen waarin te zien is hoe ze eigen muziek maken met Behringer producten. Inzendingen worden op het YouTube kanaal van Behringer geplaatst waarmee muzikanten miljoenen kijkers wereldwijd kunnen bereiken. De video’s worden beoordeeld door juryleden uit de muziekindustrie, de winnaars worden bekend gemaakt op 15 november.

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo van Behringer. Deelnemers kunnen hun video als response aan deze video hangen.

 

Video’s moeten ten minste één Behringer product duidelijk in beeld brengen, mogen enkel eigen (origineel) muziekmateriaal bevatten en moeten conform de regels op YouTube en Facebook zijn. Verder moeten andere logo’s van merken (behalve Behringer) vermeden worden.

Meer informatie over de wedstrijd kun je vinden op de website van Behringer. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com