aanmelden
Radial Engineering Power Rack en PZ-DI
Behuizing voor je lunchboxes en meer...
Merknieuws 15-10-2012 12:28
Voor iedereen die de smaak van de 500 Series, ofwel het Lunchbox-formaat, te pakken heeft is er het 19” Power Rack voor tien modules van Radial. Verder brengt het bedrijf ook de PZ-DI Orchestral Acoustic Direct Box uit.

De 19” Power Rack heeft een stevige behuizing, is van staal gemaakt, magnetisch afgeschermd en heeft een stille voeding. Elke slot heeft xlr-ingangen en -uitgangen met parallel daaraan ¼” trs-connectoren voor het splitten en crosspatchen van signalen. Met Feed kun je middels een schuifschakelaar modules verbinden, zonder dat er een externe kabel nodig is.

Orchestral Acoustic Direct Box  
Ook nieuw bij Radial is de PZ-DI Orchestral Acoustic Direct Box. Dit zeer compacte en stevige apparaat is bedoeld voor het aansluiten van akoestische instrumenten die voorzien zijn van pick-ups en transducers (zoals piezo-elementen). Voor de beste geluidskwaliteit heeft deze d.i. een regelbare impedantie, low cut- en high cut-filters en een 5dB pad-schakelaar. Het apparaat wordt gevoed door de fantoomvoeding van de mixer of pre-amp waarop hij is aangesloten.

www.tmaudio.nl 
www.radialeng.com 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com