aanmelden
Detroit Swindle workshop bij Red Bull Studio Amsterdam
Merknieuws 24-01-2013 16:55
Op 31 januari host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met de nieuwe ambassadeurs van de Amsterdamse deephouse: Detroit Swindle.

Het evenement is een initiatief van de Red Bull Music Academy, de prestigieuze rondreizende workshop voor dj’s en producers die in mei plaatsvindt in New York.

Detroit Swindle? Detroit omdat dit de bakermat is van Motown Soul. Swindle omdat ze de boel belazeren en gewoon uit Amsterdam komen. Het duo kende een uiterst succesvol 2012 met releases op labels als Freerange Records, Dirt Crew en Saints & Sonnets en optredens in tempels van de internationale underground als Panorama Bar en Tresor.

Op 31 januari geven Lars Dales en Maarten Smeets een kijkje in de keuken: studiogeheimen, tips & tricks, do's & dont’s. Toegang tot de workshop is gratis,

Red Bull Music Academy is een jaarlijks rondreizend internationaal muziekcircus dat jonge, aanstormende producers koppelt aan de artiesten die de sound van nu hebben bepaald. Check www.redbullmusicacademy.com voor meer info of stem af op rbmaradio.com voor een gigantisch archief met interviews, live-opnames en dj-mixen.

Red Bull Studio Amsterdam is een state-of-the-art opnamestudio, gebouwd om lokaal talent en internationale topartiesten de faciliteiten te bieden om muziek te maken. De studio bestaat uit een control room, een live room en is geschikt voor analoge én digitale producties.

Entree event: gratis. Aanmelden kan via leon@redbullstudio.nl. Let wel, er is slechts plek voor 15 deelnemers, dus schrijf je in voor maandag 28 januari 18.00 uur.

Datum: donderdag 31 januari 2013 - Tijd: 19:00 - 21.00

Locatie: Red Bull Studio Amsterdam, Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

https://www.redbull.nl

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com