aanmelden
NAMM Show 2013 - Anaheim - 23-27 januari - de eerste verslagen
Productnieuws van de NAMM beursvloer!
Merknieuws 27-01-2013 10:03
Het Interface-team struint de beursvloer van de NAMM Show 2013 af op zoek naar nieuwe producten. In de preview kon je al flink wat lezen, maar nu ook nieuws van Roland, Korg en Presonus.
 

Bij Korg blijft men op een enthousiaste manier vintage analoog met moderne technologie combineren. Na de populaire kleine Monotron’s komt er nu een remake van de beroemde Korg MS20 maar dan wel met midi en usb. De Korg MS20 mini is iets kleiner dan het oorspronkelijke model maar ziet er uit en werkt hetzelfde als het origineel. 2 x vco, 2 x vca, 2 x vcf (lp en hp), 2 x eg, 1 lfo en een input voor externe audiosignalen, alles zit erin. Degenen die verantwoordelijk waren voor het originele model zijn ook betrokken zijn geweest bij de MS mini. Meerdere Interface redacteurs zijn al aan het bakkeleien over wie de test mag doen!

www.korg.com

 

 
 

Met een naam als KingKorg wek je hoge verwachtingen. De KingKorg is een vijfoctaafs, 24-stemmige keyboard synthesizer, in de traditie van de Prophecy, Z1, MS2000 en Radias, maar wel met een volledig nieuwe synth engine die XMT heet. Je krijgt daarmee drie oscillatoren per stem (analog modeling, noise, DWGS, PCM, mic-in), achttien soorten modeling filters, een drievoudige FX-sectie, een 16-bands vocoder, een step sequencer met 8 stappen, virtuele patchfunctie, midi in/uit en USB, plus cv/gate-uitgangen voor de aansturing van bijvoorbeeld de Monotribe en de MS-20.

www.korg.com

 

 
 

De nieuwe Roland V-Combo VR-09 is een vijfoctaafs keyboard voor de livemuzikant die een compact instrument zoekt. Er zijn drie hoofd klanksecties; een orgelafdeling met SuperNATURAL Virtual Tone Wheel klankgenerator met negen drawbars en o.a. nieuw ontwikkelde transistor-type ‘60s orgelklanken. In de piano sectie vind je alle soorten piano’s van vleugel tot elektrische piano’s. De synthesizer biedt een breed palet van vintage tot moderne synthysound met realtime editing van timbre, filtering, envelopes, etc. Ook bij de effecten is er een ruime keuze, je kunt er maximaal zeven tegelijk gebruiken met realtime controle via een apart blok met zes knoppen. Daarnaast krijg je een ingebouwde looper, een drumsectie en de mogelijkheid om wav/mp3/smf bestanden af te spelen van een usb stick. De V-Combo VR-09 kan op batterijen of met een stroomadapter werken en je kunt je sounds ook ook met een iPad app editten.

www.rolandce.com

 

 
 

Het nieuwe PreSonus StudioLive 32.4.2AI Digital Mixing System wordt de top-of-the-range mixer bij Presonus. De StudioLive 32.4.2AI is voorzien van een dual-core cpu die 64 keer krachtiger is en 10.000 keer zoveel geheugen heeft dan het vorige model. Er zijn 32 Class A XMAX mic preamps met fantoomvoeding, 32 line ingangen, 14 aux bussen, 4 subgroepen, Fat Channel dynamics processing en parametrische eq en een 48x34 FireWire S800 audio interface. Nieuw bij dit model zijn de zes mute groepen, vier interne effect bussen (twee met galm en twee met delay) en zes Quick Scene Recall knoppen. Via ethernet kun je de mixer op een standaard netwerk aansluiten, via een kabel of draadloos. Er is een usb aansluiting en een ingebouwd usb wi-fi lan adapter. De mixer kan volledig bestuurd worden vanuit een laptop of een iPad en de aux mix afdeling kun je met een iPhone of een iPod touch bedienen. De StudioLive 32.4.2AI wordt geleverd met een hele collectie software: VSL-AI control/editor/librarian voor Mac en Windows, SL Remote-AI wireless remote control voor iPad, QMix AI draadloze aux-mix control voor iPhone/iPod touch, Capture 2.0 audio-recording software en natuurlijk de Studio One Artist daw.

www.presonus.com

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com