aanmelden
NAMM Show 2013 - Anaheim - verslagen van Dag 2 en Dag 3
Productnieuws van de NAMM beursvloer! Deel 2
Merknieuws 28-01-2013 13:55
Het Interface-team struint de beursvloer van de NAMM Show 2013 af op zoek naar nieuwe producten. In de preview en in het eerste verslag kon je al flink wat lezen, maar nu ook nieuws van Dave Smith, Muse Research, Arturia en Numark.

Een nieuwe synthesizer van Dave Smith Instruments is altijd spannend nieuws! ‘Je neemt het beste van de Prophet 08 en de Poly Evolver synths, voegt een stapel nieuwe opties toe, en je krijgt de Prophet 12,mijn best synth tot nu toe’, zo beschrijft Dave zelf zijn nieuwste creatie. De Prophet 12 is twaalfstemmig polyfoon, elke stem heeft vier oscillatoren met klassieke en complexe golfvormen, een suboscillator, analoge low- en high-pass filters met resonantie, plus vier analoge vca’s en vier lfo’s. Verder vind je spannend klinkende functies als Drive, Hack, Decimation, Girth, Air, een "tuned feedback path” en nog een four-tap stereo delay en een distortion per stem voor extra klankopties. Er is een uitgebreide arpeggiator, veel modulatie mogelijkheden en de Prophet 12 is ook nog bi-timbral. Het toetsenbord telt vijf octaven en behalve de traditionele pitch en mod wielen vind je ook twee drukgevoelige rubberen sliders voor extra expressie.

https://www.davesmithinstruments.com

De Muse Research MuseBox is het kleine broertje van de bekende Receptor in een stevig en compact 2 unit half-rack formaat. Hij heeft een dual-core Intel processor, 2GB ddr-2 ram en een 8GB flash ide disc en draait onder Linux. De MuseBox is een tweekanaals vst plug-in host en is bruikbaar als effectprocessor voor instrumenten en stemmen, als soundmodule, als synthesizer, piano, gitaaramp modeler, e-drumkit en meer. Je kunt een muis, een toetsenbord en een monitor direct op de MuseBox aansluiten om de plug-in’s te editten, maar dat kan ook met een computer dankzij de meegeleverde Muse Remote software. Op de voorkant vind je twee xlr combo’s voor microfoons of instrumenten en aan de achterkant twee line ingangen, midi, een ethernet poort en vier usb porten. Het grote verschil met de Receptor is dat je geen eigen plug-in’s kunt installeren. De MuseBox wordt geleverd met een collectie plug-in’s in alle soorten en maten, waaronder Peavey's ReValver HP guitaramp modeler. Peavey Electronics is trouwens de fabrikant en distributeur van de Musebox.

https://www.museresearch.com

Arturia SparkLE is een nieuwe hybride usb groovemachine die compacter is dan de bekende Spark. Met SparkLe kun je de Spark software volledig bedienen in standalone mode of als vst, vst3, au of rtas plug-in. De Spark software biedt drie soorten synthese: virtueel analoog, physical modeling en sample playback en bevat handige functies als beat slicing, reverse playback, drop effects, strobe, beat sync pans, bit crushers en meer. Tevens is er een looper met divide en move functies. Het filter is aangevuld met vijf nieuwe fitertypes afkomstig van de Oberheim SEM virtuele synth voor een totaal van acht types. Met de zestien sequence knoppen kun je snel beats bouwen dankzij de ingebouwde lampjes. Live spelen kan met acht verlichte, aanslaggevoelige en drukgevoelige drumpads en je kunt in de klassieke TR stijl programmeren. Effecten zijn live te bedienen via een XY aanslaggevoelig FX pad, en met drie vrij toewijsbare encoders kun je allerlei parameters in realtime aanpassen.

https://www.arturia.com

  

De Numark Orbit is een ultracompacte draadloze controller die ideaal is voor hyperactieve dj’s die niet achter hun set-up willen blijven staan. Deze 2.4 GHz low-latency dj software controller heeft zestien verlichte pads, vier knoppen voor het kiezen van de verschillende banken en vier vrij toewijsbare knoppen. Het grote touchsensitive aluminium wiel kun je onder andere gebruiken om te scratchen. Het apparaat heeft een accelerometer met twee triggerknoppen waarmee je bepaalde functies kunt controleren. Zowat alle knoppen kun je vrij aan functies toewijzen, ook aan midi parameters. Je kunt het apparaat in je handen houden of aan je broekriem doen, maar met een draagband zou je het ook om je nek kunnen hangen. De Orbit werkt met een oplaadbare batterij. En als je niet hoeft te springen kan je ook gewoon een standaard usb kabel erop aansluiten.

https://www.numark.com


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com