aanmelden
NAMM Show 2013 - Anaheim - verslagen van Dag 4
Productnieuws van de NAMM beursvloer! Deel 3
Merknieuws 30-01-2013 08:11
Het Interface-team struint de beursvloer van de NAMM Show 2013 af op zoek naar nieuwe producten. In de preview en in het eerste en tweede verslag kon je al flink wat lezen, maar nu ook nieuws van Mackie, Akai en Behringer.

Mackie maakte het afgelopen jaar indruk met de DL1608 mixer, die volledige te bedienen is via een of meer iPads. De DL lijn wordt nu uitgebreid met de DL806, die acht Onyx mic preamps heeft (in plaats van zestien in de DL 1608) en vier aux sends voor monitor mixes in plaats van zes. Verder krijg je vierbands eq, gate en compressie op alle ingangen, een 31-bands grafische eq op de uitgangen en galm en delay op de master outputs. Op het draadloze mixsysteem kun je maximaal tien iPads aansluiten. Naast de (geüpdate) Master Fader iPad control app is er nu ook de nieuwe My Fader app. Daarmee kun je ook iPhones of iPod touch  gebruiken om de DL series mixers te bedienen.

www.mackie.com

 

  


 De Akai MPX8 SD Sample Pad Controller is een eenvoudig maar erg handig apparaat. Hij is voorzien van acht aanslag- en drukgevoelige “MPC” pads om samples te triggeren. De samples worden op een sd kaart opgeslagen. De MPX8 heeft een ingebouwde galm en met behulp van een verlicht display en een data dial kun je parameters als tune, volume en pan naar smaak instellen. De MPX8 biedt usb, midi in en uit, gebalanceerd jack uitgangen en een koptelefoon aansluiting. De MPX8 heeft een interne library van sounds, samples en loops en met de bijgeleverde drag-and-drop sample editor voor Mac en Windows kun je je eigen samples laden. Dankzij het compacte formaat is de MPX8 eenvoudig te vervoeren.

www.akai.com 

Als vervolg op de X32 digitale mixer, brengt Behringer vier nieuwe versies uit, die vooral qua formaat en behuizing van elkaar verschillen; de X32 COMPACT, X32 PRODUCER, X32 RACK and X32 CORE. Alle vier zijn ze voorzien van Midas mic preamps en AES50 connectoren met het SuperMac netwerk systeem waarmee je ze kunt aan sluiten op Behringer S16 Digital Snakes voor i/o uitbreidingen. Ze hebben allemaal 40 ingangskanalen en 25 bussen. De X32 COMPACT en de X32 PRODUCER (vooral voor studiogebruik bedoeld) hebben 17 gemotoriseerde faders en kunnen via een iPad of laptop bediend worden. De X32 RACK in zijn 3 unit rack is zeer geschikt voor een homestudio of “on the road”. De X32 CORE is een basisversie in compact een unit rackformaat. Met een S16 Digital Snake box wordt de CORE voorzien van in- en uitgangen.

www.behringer.com

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com