aanmelden
Vinylized zoekt dance-producers
Inschrijving landelijke danceproducerscompetitie geopend
Merknieuws 14-03-2013 14:52
Ambitieuze danceproducers kunnen zich tot woensdag 1 mei inschrijven voor de Nederlandse dance-producerscompetitie.

De competitie wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door GRAP om veelbelovende Nederlandse dance producers de kans te geven hun muziek onder de aandacht te brengen van publiek, media en muziekindustrie. De winnende track wordt gereleased op12 inchvinyl en online via de bekende portals als iTunes en Beatport. Daarbij wordt de winnende track geremixt door een nog nader bekend te maken producer. Ook is er voor de winnaar de mogelijkheid om zijn of haar track te mixen en masteren met een engineer bij SAE Institute.

Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie buigt zich in juni over de inschrijvingen en selecteert vijf finalisten. De tracks van deze Final Five worden, na mastering in juli, op de site van Vinylized geplaatst zodat het publiek kan stemmen op zijn favoriet. De stem van de jury en die van het publiek bepalen uiteindelijk de winnaar van Vinylized 2013. De EP met de winnende track wordt gepresenteerd op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event 2013.

De jury bestaat uit Michel de Hey, Funkerman, Terry Toner (Electronation), Irfan Er (Top Billin'), Edwin Diergaarde (Ministry of Beats), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Tom van Wijk (AIR), Martijn Mischgofsky (Misc Agency), Estroe, Maarten van ’t Veld (Stealth Records), Rakesh Sharma (Anna Agency), Iason Chronis (Mason) en Rogier van Twuijver (Epiqurus).

Prijzenpakket voor de winnaar
- EP release op 12 inch vinyl en digitaal, inclusief remix;
- Presentatie EP op ADE Next tijdens Amsterdam Dance Event;
- Masteren EP in studio van SAE Institute onder begeleiding van een engineer;
- Studiotijd met engineer bij SAE Institute;
- Workshop over produceren van dance;
- Producersgear en showcases.

Inschrijven
Inschrijven kan door op www.vinylized.net het online inschrijfformulier in te vullen en je track en promotiefoto te sturen naar vinylized@grap.net. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 1 mei 2013.

Kijk voor meer informatie op www.vinylized.net.

Daniel Zuur winnaar van  Vinylized 2012

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com