aanmelden
Xenyx Control 1 USB van Behringer
Usb-controller en audio-interface
Merknieuws 28-03-2013 09:03
Op de NAMM werd hij al uitvoerig gedemonstreerd. Nu is deze usb-controller cq audio interface ook leverbaar in de Benelux, de Xenyx Control 1 USB van Behringer.

Hij heeft een fraai design, deze usb-controller en tevens een audio- interface van Behringer. Met zijn grote volumeknop en schakelmogelijkheden voor monitoring kan hij goed dienen als master control in je recording- en projectstudio.

Aan de achterkant van het apparaat, naast de usb, vind je drie aparte monitoraansluitingen en een computer/daw stereo uitgang, 2-track A & B stereo uitgangen, links en rechts studio-uitgangen en nog een koptelefoonaansluiting. Van de vier stereo ingangen is er één schakelbaar naar riaa voor het direct aansluiten van een draaitafel. Om de boel compleet te maken is er ook nog een computer/daw “mix input-all“ met aparte levelcontrole.

Een interne microfoon laat je makkelijk communiceren met bijvoorbeeld de opname-booth. Een dual 12-segment LED meter laat je de in- of uitgangen monitoren. De behuizing is van staal gemaakt.

De Xenyx Control 1 USB van Behringer kost minder dan 200 euro. 

Bekijk hier de videopresentatie die Behringer op de NAMM Show gaf. 

  

FACE-BE, +32 3 844.67.97

www.face-be.eu, www.behringer.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com