aanmelden
Monark is de virtuele Minimoog van Native Instruments:
Monark en Battery 4 in Komplete 9
Merknieuws 26-03-2013 16:39
In Plug-in Plug-out uit Interface 167 meldden we al dat er een nieuwe softwaresynthesizer van Native Instruments aan zat te komen. Er is nu iets meer bekend; hij heet Monark en het is een virtueel analoge versie van de beroemde Minimoog Model D analoge synth.

Native Instruments zegt jaren bezig te zijn geweest om alle nuances van ‘the king of monophonic analog synthesizers’ - de naam Minimoog mogen ze niet gebruiken- in software te ‘modelen’.

Monark is dus een nauwgezette imitatie van een Mini en bevat een soort ‘greatest hits’ collectie presets met bekende Minimoogsounds van o.m. Michael Jackson, Daft Punk, Rush, Kraftwerk, New Order, Pink Floyd en Gary Numan, maar ook modernere klanken als dubstep bassen en chiptune sounds. De monofone (!) Monark met drie oscillatoren is een ‘ensemble’ voor Reaktor of de gratis Reaktor Player en maakt ook deel uit van het nieuwe Komplete 9 pakket. Er is dus geen standaard plug-in versie van de Monark!

Native Instruments heeft verder Battery 4 uitgebracht, met een vernieuwde user interface, betere zoekfunctie en talloze nieuwe drumsounds. Ook Battery 4 maakt deel uit van Komplete 9, net als Session Strings,The Giant en de Solid Mix Series effecten.

  

www.native-instruments.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com