Roland lanceert Axial Synthesizer Sound Libraries

Sounds voor Jupiter, Gaia en Integra

Merknieuws 12-06-2013 11:39

Axial is de nieuwe Synthesizer Sound Library voor Jupiter-50, Jupiter-80, Gaia SH-01 en Integra-7. Vanaf vandaag kan een flinke serie sounds gratis gedownload worden vanaf de speciale Axial-site.

Roland lanceert ‘Axial’, de nieuwe online Synthesizer Sound Library voor de Jupiter-50 en Jupiter-80, de SH-01 Gaia synthesizer en de Integra-7 soundmodule.
Met Axial wil Roland een referentiepunt creëren voor een steeds groeiende selectie van klanken. Enerzijds presenteert Roland reconstructies van klassieke analoge sounds, anderzijds komt er een hele serie moderne, cutting-edge tones beschikbaar die goed te gebruiken zijn voor trendy stijlen.De sounds uit de Axial-bibliotheek zijn ook te tweaken, zodat je je eigen unieke sounds kan maken, naar eigen smaak en stijl.

 

Sounds gratis downloaden 
De klankdownloads zijn in de soundlibrary gegroepeerd volgens muziekgenre en concept. 
Op dit moment is al een hele serie klanken gratis te downloaden. Later worden sounds aan de bibliotheek toegevoegd waarvoor betaald moet worden.

Luister en kijk naar diverse video- en Audiodemo's 

GAIA SH-01
Voor de Gaia SH-01 zijn drie libraries gratis te downloaden. Luister hier naar een paar compilaties. 

 

Dubstep Wobble Bass

 

Electro Hot !

Noise Freak Vol.2

 

INTEGRA-7

Voor de Integra-7 zijn drie libraries gratis te downloaden. Luister hier naar een paar compilaties. 

Euro Attack Synth

 

Synth Legends

Synth Legends Pure

 

JUPITER-80 | JUPITER-50
Voor de Jupiter synths heeft Roland een heel stel vintage sounds geëmuleerd en een en ander laten ze zien in een videoplaylis - klik op >| voor de volgende video. De sounds komen onder anderen van de Jupiter 6 en 8, de TB-303, de Juno-60 en de D5. 


 

 

De Axial Synthesizer Sound Library vind je op https://axial.roland.com/

 

zoeken
zoeken