aanmelden
Tone2 Firebird 2 nu freeware
VST-plugin
Merknieuws 27-08-2013 06:08
De virtuele synthesizer Firebird 2 van Tone2 (bespreking in Interface 103) is vanaf nu gratis te downloaden vanaf de website van Tone2.

Firebird 2 van Tone2 werkt als VST-plugin onder Windows, heeft twee oscillatoren, een filter, twee envelopes, een LFO, een arpeggiator en effectsectie.

De oscillatoren maken gebruik van Harmonic Content Mophing, een synthesevorm die door Tone2 is ontwikkeld en die het aantal mogelijke klankkleuren van deze synth zeer groot maakt. De in totaal 84 waves van de oscillatoren worden al realtime aan de basis bewerkt, waarbij octaven kunnen worden toegevoegd, de harmonische structuur kan worden gewijzigd of zelfs cycles in een wave kunnen worden verplaatst. Tevens kun je met deze synth de nog altijd populaire vette superwaves maken. Het filter met resonantie en overdrive klinkt ook meer dan gemiddeld. Naast de gebruikelijke high-, low- en bandpass-smaken heb je o.a. Moog noisy, verschillende vocals en formattypen, resample, AM, FM en Sync; in totaal 38 filtertypen.

Ondanks dat de makers Firebird 2 naar het bejaardentehuis hebben gestuurd is de basisklank van deze synth en het filter is nog steeds prima. Hij wordt geleverd met 437 presets. Let op: de 4 banken worden aan de achterkant van de synth gekozen, nadat je op het knopje Setup hebt geklikt.

Last but not least wordt Firebird 2 met 11 verschillende skins geleverd en is hij zelfs compatible met Windows 8.

Uitproberen en genieten dus!

Tone2, www.tone2.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com