aanmelden
Primeur: Dave Smith presenteert ons zijn Prophet 12 module
Naast keyboardversie nu ook de module aangekondigd
Merknieuws 21-10-2013 15:21
Het was een grote verrassing voor ons, de primeur die Dave Smith zelf meenam naar onze redactie: de moduleversie van zijn ook al gloednieuwe Dave Smith Instruments Prophet 12. Die hadden wij al op de NAMM gezien en testen we in de december-editie van Interface, de moduleversie was geheel nieuw voor ons. Hij liet de module horen tijdens zijn workshop in de Interface Magazine Room op ADE Next. De module zal in januari op de markt komen.

Twee dagen voor de ADE, kwam Dave Smith naar de redactie van Interface voor een interview. De uitcinder van de polyfone synthesizer gaf ons bovendien een één-op-één demo van de door hemzelf ontwikkelde nieuwe  Prophet 12 synthesizer. Net voordat we het interview wilden starten verrastte hij ons door iets uit zijn kleine tas te toveren: een Prophet 12 als module. Niet een prototype maar een volledige werken model!

Module

De beschrijving is simpel. De Prophet 12 module is precies gelijk aan de keyboardversie: de complete audio engine, het aantal stemmen, inclusief alle connectoren op de achterkant. Er zijn slechts  twee verschillen: geen toetsenbord dus en een beperkt control panel. Het wordt dus meer parameters kiezen op het display en via de vier encoders deze modificeren. Je kan er ook een usb/midi controller naar eigen keus aan hangen als je toch meer knoppen wilt hebben.

Januari

De Prophet 12 module wordt aanzienlijke goedkoper dan de keyboardversie en zal in januari verkrijgbaar zijn. De keyboaardversie zal nu onderhand bij diverse dealeers verkijgbaar zijn we nu aaan het testen voor  in de december-editie van Interface. 

www.davesmithinstruments.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com