aanmelden
De Yamaha Tyros 5 komt eraan
Launch 17 december in Sint-Niklaas bij Key Music
Merknieuws 25-11-2013 17:11
Het Tyros 4 keyboard van Yamaha is alweer een paar jaar in roulatie. Hoog tijd dus voor de 5, die er nu binnenkort echt aan komt! We zien mooie verbeteringen!

'Een buitengewoon performance toetsenbord, met authentieke geluiden, effecten, realistische begeleiding en een nieuw toetsenbord met 76-toetsen, dat je expressieve bereik vergroot en je in staat stelt optimaal gebruik te maken van de performance- kenmerken van de Tyros 5.'


In die bewoordingen wordt de Tyros 5 gelanceerd. Er zijn twee Tyros modellen beschikbaar, één met een 76 toetsen (van E0 naar G6) en één met  61 toetsen (C1-C6). Met de driehonderd nieuwe sounds, inclusief Yamaha’s speciale “S.Art2-Voices”, is het aantal presets rond de 1000 gebracht. 

De Ensemble-Voice (brass en strings ensemble) is volledigherzien. Als je nu een quartet voice gebruikt en twee toetsen tegelijk aanslaat, blijft het een quartet  en wordt niet meer zoals vroeger een "octet” die plotseling gaat spelen...


Orgels

Met de nieuwe 'Organ World' afdeling biedt de Tyros 5 nu vijf types orgels: Home, Euro, Theatre, Vintage en Concert, waarmee je van kerk to rock kan optreden. Er zijn  30 nieuwe audio styles, gebaseerd op echte audio recordings.


De Audio Link Multi Pad functie geef je de mogelijkheden om Tyros klanken en opnames door externe pads te laten triggeren. Naast midi kan je audio opnemen en er is ook een mp3-player. Functies als time stretch en pitch shift zoals voice cancel zijn heel handig. De dsp- en de Virtual Circuit Modeling sectie zijn ook herzien. Het interne geheugen is 6,7MB en de harddisk 500GB groot.

De Yamaha Tyros 5 beschikt over vier sub-uitgangen naast de standaard stereo uitgang en er zijn niet minder dan drie usb-poorten (1x to host en ex to device). Een stereo line in en microfoonaansluiting ontbreken ook niet.

XL en XXL

De Tyros 5 is leverbaar als XL- en XXL-versie. De XL-versie bevat naast het keyboard, de TRSMS05 Tyros 5 speakerset en de XXL-versie bevat naast de speakerset, de L7S stand.

Launch 17 december in Sint-Niklaas

De Belgische première van de Tyros 5 vindt plaats op dinsdag 17 december 2013, om 20.00 uur in het Museumtheater, Zwijgershoek 14, 9100 Sint-Niklaas. Deze launch wordt aangeboden door Yamaha en KEYMUSIC en gepresenteerd door Yamaha-expert Peter Baartmans.

www.yamaha.nl, www.global.yamaha.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com