aanmelden
Cubase gaat upgraden naar 7.5
Verbeteringen van de workflow, updates voor de instrumenten en nieuwe effecten
Merknieuws 07-12-2013 10:43
Steinberg kondigt een update van Cubase en Cubase Artist naar 7.5 aan. Deze bevat verbeteringen van de workflow, updates voor de instrumenten en nieuwe effecten. We hebben de specs op een rij gezet en je kan hier de demovideo van Steinberg bekijken.

Een korte samenvatting van de leukste features.

Tracks

Met TrackVersions kun je playlist maken voor het  beheren van parallelle variaties van tracks  dus meerdere  versies van je song, waar je makkelijk tussen kunt omschakelen. Dat kan voor alle soorten tracks: audio, midi, instrument, chord, tempo en signature tracks, inclusief de bijhorende event lanes. Met Track visibility, een toevoeging aan het Inspector view filter, bepaal je welke tracks je wilt zien in je project, vooral handig als je veel tracks gebruikt. Instrument Rack 2.0 ondersteunt multi in- en uitgangen en voegt Instrument Tracks en Instrument Rack samen. De golfvorm transients in audio worden nu automatische gedetecteerd waarna je er snel tussen kunt navigeren. Met de Re-record mode kan je een opname comfortabel opnieuw doen. De Track Quick Control settings kunnen nu als preset opgeslagen worden.

Instruments

De interface van Groove Agent SE 4, de “MPC-achtige” drum sampler, is verbeterd en bevat nu 120 drum kits. De Drum Editor en Beat Designer bevatten nu 30 drum kits en meer dan 200 nieuwe grooves. Bij HALion Sonic SE 2 zit nu Trip als extra virtuele analog arp synthesizer en acht nieuwe effecten. Totaal nieuw is de EDM Toolbox met 30 construction kits, elk met 25 tot 30 midi loops.

Effecten

LoopMash FX creëert breaks, tape-stops en stutters die eenvoudig via midi in realtime te triggeren zijn. REVelation is een nieuwe algoritmische galm,Magneto 2 zorgt voor tapeverzadiging en laat je tracks warmer klinken.

Nog meer

Dan zijn er nog de uitgebreide midi editing opties in de Score Editor die tot nu toe alleen in de Key Editor beschikbaar waren. VST Connect SE 2 is een remote recording plug-in die via internet communiceert. Behalve met audio kan de plug-in nu ook met midi overweg.

 

Klik hier voor meer info en video’s over Cubase 7.5

Steinberg Media Technologies GmbH - www.steinberg.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com