aanmelden
NAMM 2014 - Preview - Aira als de nieuwe TR-808 en TR-909?
Wat kunnen we verwachten op de beurs in L.A. 23-26 januari?
Merknieuws 20-01-2014 22:01
De redactie van Interface reist deze week af naar Anaheim, Californië om op de jaarlijkse NAMM show te ontdekken wat we dit jaar voor productnieuws kunnen verwachten. Nu al hebben een aantal fabrikanten losgelaten wat ze gaan brengen daar in L.A.. Lees daarover in dit artikel.
De komende dagen zal Interface je vanaf de NAMM show op de hoogte houden van het nieuws dat we tegenkomen op de beurs.

Van 23 tot en met 26 januari wordt de NAMM Show, de grootste muziek en pro-audio beurs ter wereld in Anaheim California gehouden. Bijna 2000 firma’s uit de muziekindustrie presenteren daar hun allernieuwste producten en technologieën. Natuurlijk zit Interface op de eerste rang om alles te zien, horen en voelen. Blijf dus elke dag www.interface.nl, en www.facebook.com/InterfaceNL volgen voor het laatste nieuws.

AIRA
De evolutie van de Roland TR-808 en TR-909 Rhythm Machines
 

 

Het spannendste nieuws komt van Roland die een nieuwe lijn van producten onder de naam Aira aankondigt. Erg veel hebben ze nog niet los gelaten, maar in de teaser-video van Roland is te zien dat technici bezig zijn om een originele TR-808  grondig te analyseren. Deze video werd op 14 januari 2014 vrijgegeven. Op 20 januari verscheen de volgende video, nu met een analyse van de TR-909. Of alles in één machine komt of in een range van producten gaan we in een privé-sessie bekijken in het naast de NAMM-hallen gelegen Hilton hotel. Zodra we meer weten dan laten we het je weten.

www.rolandce.com/aira

 

 Focusrite iTrack Dock

De iTrack Dock van Focusrite is een recording dockingstation voor de nieuwe generatie iPad en iPad mini met ingebouwde voeding. De iTrack Dock is uitgerust met twee Focusrite microfoon preamps uit de Scarlett serie en bevat ad/da converters van gelijkwaardige kwaliteit. Er zijn verder twee lijningangen en een instrumentingang voor gitaar. Op de usb poort kun je een midi controller aansluiten en er zijn aparte uitgangen voor je monitorspeakers en een hoofdtelefoon. De iTrack Dock werkt met alle Core Audio Apps waaronder Garageband, Cubasis en Auria.

www.totalsonic.nl, www.mworksonline.com, www.focusrite.com

 AeroMIDI 3D midi controller software

Acoustica kondigt de AeroMIDI software aan, een midicontroller die je bestuurt met bewegingen van van je hand en vingers. Er wordt vooralsnog gebruik gemaakt van de Leap Motion Controller (werkt ook met Cubase IC Air, zie Interface 175 p10) om de bewegingen te detecteren, waarna de AeroMIDI software dit vertaalt in relevante midi data. Daarmee kun je dus alles wat midi verstaat besturen: daw’s, virtuele instrumenten en effecten, lichtshows, etc. Je kunt er trouwens ook noten en akkoorden mee spelen. AeroMIDI werkt met Windows en Mac OSX computers en de software plus de bewegings sensor zijn zeer betaalbaar (+- $ 110,- in totaal).

www.aeromidi.net

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com