aanmelden
Eduardo Tarilonte's Vocal Libraries
Altus, Cantus en Shevannai
Merknieuws 30-04-2014 08:52
Fantasy! Dat is het kernwoord bij de fascinerende libraries van de Spaanse oppersampelaar Eduardo Tarilonte. Desert Winds, Epic World, Forest Kingdom I en II en Era Medieval Legends gingen vooraf aan een mooie nieuwe catalogus van stemmen: Shevannai, Cantus en de nieuwste loot aan de stam: Altus

Eduardo Tarilonte's sample arts libraries worden gedistribueerd door Best Service. Het bedrijf kondigde onlangs de nieuwste 'huma vocal library' Altus aan, van de hand van Tralimonte. In Interface kondigde we onlangs ook al Cantus aan, en in Interface 176, maart 2014 hebben we Shevannai uitgebreid getest. 

Van alle drie de vocal libraries kun je hier een aantal audiovoorbeelde beluisteren. 


ALTUS
Altus, the Voice of Renaissance is voorzien van een prachtig ontworpen verpakking en gebruikersinterface. Het is een samplecollectie van de contratenorstem (dus hoger dan een tenor) van de Spaans zanger José Hernández Pastor. Altus bevat een wordprocessor met snelle of langzame articulaties. Met behulp van 26 words (36 elementen met woorden en lettergrepen) en vijf legato en portamento klinkers (a, e, i, o, u) kun je zelf een tekst samenstellen. Er zijn verder nog 135 frasen en 15 vocal soundscapes. Alle samples zijn droog opgenomen, dus je kunt zelf effecten naar smaak toevoegen. Altus bevat 1,3GB aan data en 3.000 24-bit/44,1kHz mono samples. Het pakket wordt geleverd met Kontakt Player.

 CANTUS
Cantus is de nieuwe sampleplug-in van sounddesigner Eduardo Tarilonte. Het bevat een Gregoriaans monnikenkoor met een authentieke middeleeuwse sfeer. Er worden geen complete zinnen of frases gebruikt, maar Cantus bevat een wordbuilder waarin je met 24 woorden (bestaande uit 120 elementen; complete woorden en letters), legato klinkers en speciale Mmmh-articulaties frases op kunt bouwen. Verder bevat het pakket 20 complete Gregoriaanse gezangen, verdeeld in in 400 frases en 20 soundscapes gemaakt uit stemsamples. Cantus is bruikbaar met de gratis Kontakt Player en werkt standalone en als vst/aax/au/rtas-plug-in. 

 

 

 

SHEVANNAI
Shevannai is een zanglibrary met een vrouwelijke solostem die je meeneemt naar een fantasy-wereld.Voor Shevannai heeft Tralimonte de stem van Spaanse sopraan Lara Ausensi op diverse manieren opgenomen en het geheel in een Kontakt library omgezet. Het is een combinatie van een instrument waarmee je zelf bepaalt wat er gezongen wordt en een verzameling preset frases. Shevannai bestaat uit drie hoofdonderdelen. The Voice, Phrases en Soundscapes.

 

Luister op Soundcloud naar de samples van Shevannai. Klik hier

 

www.bestservice.de

 


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com