aanmelden
Een muzikale carrière? Zorg voor een studiebeurs!
Maak kans op een SAE Institute & Lennon Bus Scholarship
Merknieuws 21-06-2014 10:07
Hij stond op het terrein van de Musikmesse in Frankfurt en was in Amsterdam te bezoeken tijdens de IBC in september vorig jaar: The John Lennon Educational Tour Bus. Het is een state-of-the-art opnamestudio, bedoeld om een jong publiek kennis te laten nemen van de professionele kant van het muziekmaken. Niet gek dus dat SAE Institute en The John Lennon Educational Tour Bus hun handen ineenslaan en samen een studiebeurs toekennen aan veelbelovende jonge muzikanten.

Ben je geïnteresseerd in SAE Institute’s hooggewaardeerde Audio Engineering Diploma? The John Lennon Educational Tour Bus en SAE Institute nodigen je uit om je in te schrijven voor een mogelijke studiebeurs. Kandidaten kunnen zich tot 1 december gratis aanmelden bij een of meer SAE Institute vestigingen in Europa, waaronder natuurlijk ook Amsterdam, Rotterdam en Brussel.
 

In de VS rijdt de Lennon Bus al rond sinds 1998. Sinds enige tijd is er ook een Europese versie die, volgeladen met Apple computers en iOS-apparaten en bemand met een driekoppig team producers/engineers, scholen, hogescholen, concerten, festivals en beurzen bezoekt. Het idee erachter is dat jonge mensen zo in aanraking kunnen komen met een professionele, moderne opname-omgeving. Mocht de bus Nederland weer aandoen, zorg dan dat je een kijkje neemt.
 

De onderstaande video is de eerste die met en in de Europese Bus is opgenomen, en wel op een speciale locatie: voor Mendips, het huis in Liverpool waar John Lennon woonde als kind.Op deze pagina op de website van SAE vind je alle Europese vestigingen en kun je meer informatie aanvragen over de aanmelding voor de studiebeurs.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com