aanmelden
Focusrite iTrack Dock docking station voor iPad
Maak van je iPad een 24-bit/96kHz opnamestudio
Merknieuws 23-06-2014 10:07
De iTrack Dock is een dockinging station van Focusrite dat je iPad van allerlei connectors voorziet, en er zo een 24-bit/96kHz opnamestudio van maakt.

De twee analoge ingangen van de iTrack Dock zijn voorzien van de beroemde Focusrite preamps met fantoomvoeding. Daarnaast er zijn twee line-ingangen met jacks en een instrumentingang, eveneens met jack. Als uitgangen zijn er twee monitor-outputs met een grote volumeknop en een hoofdtelefoonuitgang met eigen volumeknop.

Op de usb-bus van de dock kun je class compliant midi-instrumenten en controllers (bijvoorbeeld de Novation Launchkey of de Launchkey Mini) direct aansluiten.

De iTrack Dock werkt met elke Core Audio iPad app, zoals GarageBand, Auria en Cubasis, maar komt ook met Tape by Focusrite, een eenvoudig te gebruiken app om snel je muzikale ideeën vast te leggen. De iTrack Dock werkt met elke Lightning iPad, dus de iPad 4, iPad Air, iPad Mini en iPad Mini met retina display. Je kunt de Lightning connector verschuiven om aan je iPad aan te passen.

Info van over de iTrack Dock op de site van Focusrtie. Klik hier


Bekijk de videodemo van Focusrite


Focusrite NL, Total Sonic BV, 0252 629340
www.totalsonic.nl
www.focusrite.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com