aanmelden
Novation Launch Control XL
Nieuwe controller van Novation
Merknieuws 14-07-2014 09:07
Nieuw van Novation is de Launch Control XL, een controller met draaiknoppen, faders en schakelaars waarmee je de mixer, effecten en virtuele instrumenten van je daw, zoals Ableton Live, kunt bedienen.

De XL versievan de Launch Control heeft 24 draaiknoppen met gekleurde leds, acht 60mm faders, zestien meerkleurige drukknoppen plus nog een aantal algemene besturingsknoppen waarmee je de software mixer van je daw, je favoriete effecten of instrument plug-in’s in real-time kunt bedienen. Je kunt er clips mee triggeren in de session view van live, drumtracks inspelen, de levels van je tracks balanceren en snel zaken als filterparameters bijstellen. De Launch Control XL werkt onder Mac OSX,  Windows en iOS en wordt geleverd met Ableton Live Lite, een software editor om je eigen templates te maken, plus nog 1GB aan samples van Loopmasters.

De Launch Control XL werkt naadloos samen met de Novation Launchpad S met zijn matrix van 64 gekleurde drukknoppen. Met deze combinatie heb je een krachtig systeem om Ableton Live perfect te besturen. De Launch Control heeft exact dezelfde maten als de Launchpad S en past dus makkelijk in je rugtas naast je laptop.

TotalSonic BV, 0252 629 340

www.totalsonic.nl, www.novationmusic.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com