Nieuwe Pro Tools pakketten van Apogee en Avid

Avid Pro Tools gebundeld met Apogee audio interface

Merknieuws 15-09-2014 16:01

Apogee en Avid melden dat ze gezamenlijk twee nieuwe Pakketten met Pro Tools en een bijbehorende usb audio interface uitbrengen;
Pro Tools | Duet en Pro Tools | Quartet.

Het gaat hier om speciale versies van de Duet en Quartet usb audio interfaces van Apogee, gebundeld met Avid's Pro Tools 11 daw. De interfaces zijn identiek aan de oorspronkelijke versies, maar de firmware is wel aangepast en verbeterd. Opvallend is dat de originele Duet en Quartet enkel onder Mac OSX konden worden gebruikt, maar deze Pro Tools varianten ook onder Windows werken!

 

Pro Tools | Duet is een 24 bit/192 kHz 2 in 4 uit usb interface met mic/instr./line inputs, stereo gebalanceerde line outputs en midi via usb. De interface is voorzien van Solt Limit, twee touchpads en een multifunction draaiknop. Adviesprijs in Dollars is $ 1.099,-.

 

De interface test van de originele Apogee Duet vind je hier.

 

Pro Tools | Quartet is een 24 bit/192 kHz 12 in 8 uit usb interface met vier mic/instr./line inputs, acht optische, digitale Adat/Smux inputs, 3 x stereo gebalanceerde line outputs en midi via usb. De interface is voorzien van Solt Limit, drie touchpads en een multifunction draaiknop. Deze interface is bruikbaar met EUCON capabele software. Adviesprijs in Dollars is $ 1.899,-.

 

De interface test van de originele Apogee Quartet vind je hier 

 

www.avid.com

distributie; www.amptec.be

zoeken
zoeken