RME Babyface Pro usb-interface

12 in x 12 uit, 24bit/192 kHz usb 3.0 audio en midi interface

Merknieuws 24-06-2015 11:06

RME bouwt al jaren uitstekende firewire en usb audio-interfaces. De nieuwste telg Babyface Pro (re-engineered, not remastered zoals RME zegt) ziet er ook nog eens heel sexy uit.

Dankzij de aluminium behuizing is deze nieuwe interface van RME niet alleen elegant maar ook zeer stevig. De Babyface Pro usb-interface is een compact tafelmodel met een grote draaiknop en een goed afleesbare ledmeter. De 192kHz ad/da-converters, voorzien van de RME SteadyClock III technologie, zijn van de laatste generatie en de twee mic-preamps hebben xlr aansluitingen met fantoomvoeding. Via twee jack high-z ingangen kun je instrumenten als elektrische gitaren aansluiten en het apparaat heeft  midi in en uit via een meegeleverde breakout kabel.

Maar ook digitale apparatuur kan worden aangesloten via een optische i/o voor Adat signalen met smuxondersteuning of sp-dif tot 192kHz. Hij heeft standaard vier analoge inputs en twee analoge outputs, maar in combinatie met een externe ADAT converter kan de Babyface Pro maximaal 12 analoge ingangen en 12 analoge uitgangen aan. Daarmee is ie erg handig voor livegebruik en multitrack opnames op locatie en in de studio. De twee hoofdtelefoonaansluitingen  hebben trs jack en mini-jack aansluitingen en en zijn voor zowel hoge als lage impedantie hoofdtelefoons geschikt. De usb bus is compatibel met usb 3.0 en 2.0.

Met de TotalMix software kun je elke gewenste routing snel en overzichtelijk instellen en dankzij de dsp-chip heb je effecten als 3-bands eq, galm en echo tot je beschikking zonder je computer te belasten.

Behalve met Windows en Mac OS X kan de Babyface Pro ook met iOS apparatuur overweg.

 

Distributie : Amptec BVBA, +32 11281458, 

www.amptec.be, www.rme-audio.com, https://babyface.rme-audio.de

 

 

RME Babyface Pro presentatie

 

RME Babyface Pro Full Overview - Musikmesse 2015

 

zoeken
zoeken