aanmelden
Steinberg brengt versie 9 van Wavelab uit
Wavelab Pro 9 en Wavelab Elements 9
Merknieuws 01-05-2016 08:05
Steinberg's audio editor- en masteringsoftware Wavelab Pro en Wavelab Elements zijn nu verkrijgbaar in versie 9. Check de vernieuwingen en bekijk de demovideo's van Steinberg.

Wavelab Pro en Wavelab Elements 9 hebben een nieuw vormgegeven 'single-window' interface gekregen, met ribbon tabs en een windows dockingsysteem dat gebruik van het programma met meerdere monitors veel comfortabeler maakt.

In de Master Section zijn nu 12 insert slots beschikbaar, vijf bij Elements. Verder is de metering/monitoring sectie vernieuwd en deze biedt ondersteuning voor M/S processing. Dankzij File Groups kun je meerdere audiobestanden plus Montages groeperen en samen saven/laden.

MasterRig heet de nieuwe plug-insuite met zes multiband modules; Imager, Limiter, Dynamic EQ, Compressor, EQ en Saturator. De laatste vier ondersteunen ook mid/side processing per band.


Andere nieuwe features zijn de Multiband Envelope Shaper en Multiband Expander plug-ins, envelope-based automatisering voor clip-based send effecten, surround rendering voor MP3 en AAC bestanden en verbeterde multi-rendering.

Nieuw in Wavelab Pro is de mogelijkheid om bestanden direct uit te wisselen tussen Wavelab en Cubase (later ook Nuendo) voor bewerking.

Wavelab Pro 9 kost € 579,-, een update voor Wavelab 8.5 kost € 99,99.

Wavelab Elements 9 kost € 99,99

Meer info

Nieuwe feature: de nieuwe user interface

Nieuwe feature: Master Rig
 

 

 

Nieuwe feature: mid/side capabilities

 

Nieuwe feature: connectie met Cubase

 

Diverse verbeteringen


Interview met mastering engineer with Friedemann Tischmeyer over Wavelab Pro 9 


 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com