aanmelden
NEKTAR Impact GX usb keyboards
Merknieuws 20-04-2016 17:18
Het is vaak woekeren met de ruimte in een home studio; qwerty keyboard, muis, klavier, een controller en eventueel een tablet, nemen allemaal plaats in beslag.

Misschien dat je met de nieuwe Nektar Impact midi keyboards je indeling efficiënter kunt maken. De GX49 en GX61 zijn redelijk compact en de toetsen zijn aanslag gevoelig. Handig is de daw integratie, waarvoor je 8 knoppen boven de pitch bender en mod wielen vind. Natuurlijk kun je daarmee de transport van je daw bedienen, maar ook loop/cycle en click aan/uit. Met de shift toets krijg je bijvoorbeeld (afhankelijk van de daw); view mixer, view instrument, view channel strip. Daarnaast; naar de volgende of vorige track springen, naar linker- of rechter locator springen en undo.

De Impacts ondersteunen Apple GarageBand enLogic Pro, Bitwig 8-Track, Bitwig Studio, Cakewalk Sonar, Cockos Reaper, Image Line FL Studio, MOTU Digital Performer, PreSonus Studio One Artist, Propellerhead Reason, Steinberg Cubase en Nuendo. Je kunt de toetsen ook zelf van een midi commando naar keuze voorzien.

Deze usb keyboards zijn class compliant en werken met Windows, Linux, Mac OSX en iPad (met CCK) Ze halen hun stroom uit de usb poort, ook bij de iPad.

De GX49 kost €99,99, de GX61, € 109,99, je krijgt er Bitwig 8-Track bij.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com