aanmelden
Apogee Symphony I/O Mk II thunderbolt-audio-interface
De nieuwe Symphony I/O van Apogee is het resultaat van 30 jaar hard werken
Merknieuws 30-06-2016 06:07
Apogee is een bekroonde marktleider in digitale opnametechnologie met meer dan 30 jaar ervaring. Producten van Apogee zoals de Duet, Ensemble en Symphony I/O zijn geliefde producten van opnameprofessionals over heel de wereld. De Symphony I/O Mk II bouwt voort op deze reputatie. In Interface 200, juli-augustus 2016, vind je een uitgebreide test van deze thunderbolt-audio-interface. Hier op Interface.nl een introductie en demovideo's.

De Symphony I/O Mk II is een meerkanaals audiointerface, uitgerust met de nieuwste en meest geavanceerde AD/DA-convertoren van Apogee, modulaire I/O (max. 32 ingangen en uitgangen), een intuïtieve touchscreen display en optionele microfoonvoorversterkers van wereldklasse. De Symphony I/O Mk II is ontworpen om professionele audiokwaliteit af te leveren bij het opnemen, mixen en masteren van audio. De nieuwe Symphony I/O Mk II is voorzien van rechtstreekse connectiviteit met een van de volgende drie platformen: Thunderbolt, Pro Tools HD of Waves SoundGrid.


De Symphony I/O Mk II biedt oplossingen voor alle toepassingen: de homestudio, projectstudio, commerciële opnamestudio en het opnemen van orkesten. Kies uit vier I/O-basisconfiguraties: 2×6, 8×8, 16×16, of 8×8 met 8 microfoonvoorversterkers en breid eenvoudig uit naarmate je studio groeit. Met twee modulesleuven en een capaciteit van maximum 32 ingangen en uitgangen met A/D- en D/A-conversie per toestel biedt de Symphony I/O Mk II een zeer uitgebreid connectiviteit vermogen.


De ESS Sabre32 32-bits Hyperstream DAC met Time Domain Jitter Eliminator breng een extreem dynamisch bereik, uiterst lage vervorming en een kristal helder geluid zonder ingangsjitter.


Alle belangrijke in- en uitgangsparameters van de Symphony I/O Mk II zijn toegankelijk vanaf het touchscreen op het voorpaneel. Een TFT-scherm met hoge resolutie levert alle visuele feedback die je nodig hebt voor het opnemen en monitoren van je audio. Zonder te kijken naar je computer kan je op de Symphony I/O Mk II de meterstanden aflezen van max. 64 I/O-kanalen, 32 in- x 32 uitgangen: signaalniveaus, polariteit, dempen, fantoomvoeding en Soft Limit.


De geavanceerde besturingselementen van de Symphony I/O Mk II handhaven de ideale werkingstemperatuur van het apparaat en garanderen optimale prestaties en betrouwbaarheid. Aan de nieuwe temperatuurcontrole zijn een betere ventilator en beter geventileerde behuizing toegevoegd, wat een stille afkoeling van de componenten bewerkstelligt.


Ontworpen in Californië, geassembleerd in de VS, de Symphony I/O Mk II is het hoogtepunt van 30 jaar hard werken en legt de lat hoger voor alle Apogee producten.


Distributie: Sound Service European Music Distribution, +49 33708 933-0


www.sound-service.eu
, www.apogeedigital.com

Apogee in de praktijk

 

 Concluise van de test door Marnix Bosman in Interface: 'De Symphony I/O mkII biedt convertertechniek van de bovenste plank.' Lees de test in Interface 200, juli-augustus 2016.


»
Klik hier als je Interface los wilt bestellen (6,90 - geen verzendkosten) of een abonnement wil nemen (al vanaf 14,50!)

*
Download de digitale editie met veel video-footage vanuit de App Store hier (iPad, iPhone)

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com