aanmelden
Softube Modular
Merknieuws 15-06-2016 15:58
Tijdens de laatste Frankfurter Musikmesse werd ie al aangekondigd, nu is ie ook daadwerkelijk te koop, de Modular plug-in van Softube

Softube ontwikkelde Modular samen met Doepfer, het Duitse bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in analoge hardware en modulaire synths.

Modular is gebaseerd op Doepfer hardware en bevat models van zes Doepfer modules (A-110-1 VCO, A-108 VCF, A-132-3 Dual VCA, A-140 ADSR, A-118 Noise/Random en A-147 VCLFO) plus 20 utilities waaronder een step sequencer. Maar deze software modulaire synth is ook uit te breiden met extra software units gebaseerd op modules van befaamde producenten van Eurorack modules. Zo zijn er nu al modules van Intellijel (uFold II, Korgasmatron II en Rubicon) en modules van andere merken volgen binnenkort. Verder kunnen ook de instrumenten en eq modules van Softube's eigen Heartbeat drumcomputer in Modular geintegreerd worden.

In Modular maak je sounds door het verbinden van modules met patchkabels, maar er zitten ook 200 presets in. Behalve als instrument kan Modular ook als processor gebruikt worden voor audio uit andere bronnen.

Modular werkt onder Mac OSX en Windows als vst, vst3, au en aax native plug-in. Introductieprijs is $ 75,-

De Intellijel µFold II kost $ 19,-, Intellijel Korgasmatron $ 39,-, Intellijel Rubicon $ 39,-

 

Meer info

 

Onofficiële sounddemo's door Synthmorph:

 

 


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com