aanmelden
Behringer DeepMind 12 analoge synthesizer
Merknieuws 30-07-2016 12:14
Na een vijftal geheimzinnige teaser-video's van Behringer zelf, komen we eindelijk wat meer te weten dankzij deze lange video van Amazona.de

Peter, medewerker van Amazona.de reisde af naar Midas in Manchester om samen met Pete Sadler en Rob Belacham van Midas, de nieuwe Behringer synth nader te bekijken.

Bij Midas, sinds enige jaren een onderdeel van Behringer, vond een belangrijk deel van de ontwikkeling van de nieuwe DeepMind 12 plaats.

We krijgen eindelijk een compleet beeld van deze analoge polysynth, die blijkbaar aanvankelijk PHAT12 zou gaan heten. Het uiterlijk en de opbouw hebben wel wat weg van de Roland Juno 106. Er wordt ook geen speciale ic's o.i.d. gebruikt maar discrete componenten!

Er zijn twee dco's per voice met zaagtand en pulse plus sync, een noise generator, twee lfo's met 7 golfvormen, een 2 of 4-pole low-pass filter met resonantie, een afzonderlijk high-pass filter, een arpeggiator/sequencer en drie adsr envelope's met drie curves, allemaal te bedienen met 'dedicated' faders en drukknoppen.

Voor de overige parameters en de uitgebreide viervoudige fx engine is er een grafisch display met cursorknoppen en een datawheel.

Het keyboard is vier octaven groot en genereert velocity en aftertouch.

Aansluitingen; stereo analoog uit, hoofdtelefoon, sustain pedaal, usb, midi i/o/t en een cv input.

Verder is er een editor voor de iPad, maar ook voor Windows en OSX èn als plug-in voor je daw. Hierin zitten ook allerlei zaken die niet vanaf het bedieningspaneel bereikbaar zijn.

Er zou ook sprake van zijn dat je de synth via wi-fi kunt bespelen!

Er is in de video weinig te horen van de sound; er wordt vooral gepraat over de synth en de ontwikkeling. Voor sounds kun je terecht bij de oficiële previews

De prijs zou $ 999,- bedragen.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com