aanmelden
Nog meer nieuwe Korg producten
Merknieuws 01-09-2016 16:07
De moduleversie van Korg's ARP Odyssey hadden we hiervoor al aangekondigd, maar Korg komt met nog twee nieuwe apparaten.

De Volcaserie wordt uitgebreid met de Volca Kick. Uit deze monofone analoge module komen EDM basdrums en kickbass sounds. Deze worden geproduceerd met een zelf-oscillerend MS-20 filter. Attack en decay zijn instelbaar net als pulse colour en level en er is een analoge distortion ingebouwd. De Volca Kick heeft een 16-staps sequencer met accent, swing en pattern chaining. Je kunt hem via de midi input bespelen en syncen met andere Volca's via de sync in en outs. Er is een speaker ingebouwd en hij werkt op batterijen of een voedingsadapter. De prijs bedraagt 159 Dollar.

Meer info en sound demo's

Ook nieuw bij Korg is de MicroKorg S. Deze wijkt intern niet heel veel af van de eerdere analog modeling MicroKorg maar heeft een wit uiterlijk en er is een speakersysteem ingebouwd met twee speakers plus een extra woofer. Dat zal de S in de typeaanduiding verklaren. Verder is het aantal geheugens met 64 presets en 64 user patches uitgebreid en de presets zijn aangepast aan de huidige muziektrends. Acht van je favoriete sounds kun je direct via de Favorite Select functie oproepen.

Ondanks de ingebouwde speakers is de MicroKorg S lekker compact gebleven en natuurlijk is ook de microfoon voor de ingebouwde vocoder gebleven.

Meer info en sounddemo's

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com