aanmelden
Native lanceert de Maschine Jam
Nieuwe telg in de Maschine familie
Merknieuws 09-09-2016 15:19
Native Intruments heeft de Maschine familie uitgebreid met een nieuwe telg; Maschine Jam. Op 8 oktober doet de Maschine Jam Demo Tour Amsterdam aan.

Jam is volgens NI speciaal gemaakt om er snel en intuitief mee te sequencen en tracks mee op te bouwen. Daarbij wordt je geholpen door de geavanceerde workflow bij drum-, melodie- en akkoordenprogrammering via de 8x8 meerkleuren pad-matrix en de acht dual-touch Smart Strips. Je krijgt er 29 GB aan sounddata, diverse drumsynths, perform FX èn 11 instruments en fx uit Komplete bij, waaronder Massive en Monarch.

Met de click pad matrix kun je 1, 4 of 8 sounds tegelijk sequencen en een song opbouwen met patterns en scenes. De Smart Strips dienen om Perform FX en instrument parameters in te stellen, maar je kunt er ook melodieën en akkoorden mee spelen.

De Maschine software 2.5 haalt het uiterste uit de hardware en je kunt Maschine als een plug-in in je daw bedienen of de hardware gebruiken als usb midi controller. De software is NKS compatibel

Jam weegt 2,7 kilo en de afmetingen zijn 320x295x30 mm. Hij is vanaf 29 september verkrijgbaar voor € 389,- incl btw.


Demo in Amsterdam

Op 8 oktober komt de Maschine Jam Demo Tour naar MIDI Amsterdam. Productspecialist Maarten DIjkman zal laten zien dat de NI Maschine Jam een unieke en snelle manier is om muziek te maken. Step-sequence en arranger in een handomdraai. Speel melodieën met de acht dual-touch Smart Strips, of transformeer sounds met de nieuwe Perform FX. MASCHINE JAM is de snelste weg van idee naar realiteit. Tijdens de demo zal ingegaan worden op: hoe de step-sequencer in combinatie met de 8x8 multicolor click-pad matrix te gebruiken, hoe sounds te tweaken met de acht dual-touch Smart Strips en hoe je in Perform Mode sounds tot leven kunt laten komen met MASCHINE's unieke Perform FX.
Er is maar beperkt plaats, dus meld je snel aan via de event pagina van Midi Amsterdam. Klik hier

meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com