aanmelden
Ableton Sample, Slice & Synthesize Tour
Oktober en november in Nederland en Belgiƫ
Merknieuws 30-09-2016 09:09
Ableton doet in oktober en november een uitgebreide workshoptour waarin je leert muziek maken met Ableton Live & Push. Productspecialisten van Ableton geven korte, muziekgerichte workshops, waarbij je zelf ervaart wat je met deze instrumenten kunt doen op de Push 2 demo-stations. Kom en probeer zelf de nieuwe Ableton Live 9.7 update en profiteer van de speciale promotie rond Ableton Live en Push, die alleen tijdens deze workshop van toepassing is voor bezoekers, en zolang de voorraad strekt.


Op elke locatie van de Sample, Slice & Synthesize Tour is er eerst een korte introductieworkshop voor Live/Push-beginners (beatmakers, singer-songwriters, gitaristen of drummers in een band), waarbij je kennismaakt met de verschillende manieren om deze muzieksoftware te gebruiken. De workshop is ook geschikt voor als je geïnteresseerd bent in vinyl sampling met Push 2. En je kunt je tevens laten inspireren door een Artist Masterclass.
Daarna volgt een advanced workshop, waarin de nieuwe features van Ableton Live 9.7 en Push 2 worden gedemonstreerd, afgewisseld met een interessante Artist Masterclass.

Zie alle data van de workshoptour verderop in dit artikel.  

Introductie Ableton Live en Push voor beginners

Tijdens deze korte introductieworkshop, krijg je een goed beeld wat je zelf kunt doen met Ableton Live en Push: hoe maak je een nieuw project? Hoe maak je snel een muzikale schets zonder je laptop aan te raken, en deel je dit met anderen? Creëer beats, selecteer je favoriete sounds/samples en maak from scratch een compleet nieuwe song!

 


Nieuwe features Ableton Live 9.7 en Push 2

In een korte muzikale workshop krijg je te zien welke nieuwe features er ook voor Push bij zijn gekomen met de nieuwe, gratis Ableton Live 9.7 update. Met Live 9.7 heb je meer tools voor sample-manipulatie, een nieuwe drumlay-out, met zestien velocity levels, en andere workflow-verbeteringen voor slicing, recording en het programmeren van beats.
 

 


Sampling en Slicing met Push 2

Sampling heeft de hele muziekindustrie veranderd. Het geeft je nieuwe inspiratie en super veel mogelijkheden. Tijdens deze korte workshop wordt er vanaf vinyl en draaitafel live gesampled, en worden samples meteen verwerkt in een nieuw arrangement. Sampling en slicing was nog nooit zó eenvoudig als nu met Ableton Live en Push.

Ableton Artist masterclass

Tijdens iedere workshopsessie zijn er artiesten, dj’s en beatmakers aanwezig voor een muzikale masterclass, en kun je zien hoe zij zelf hun tracks maken met Ableton Live en Push 2. Ook hier steeds korte, muzikale workshops die je zullen inspireren om zelf zo snel mogelijk aan de gang te gaan.


Ableton Sample, Slice & Synthesize Tour

• do 6 okt: Sound Supplies, Rotterdam
• do 13 okt: Tone Control, Haarlem
• za 15 okt: Keymusic, Eindhoven
• do 27 okt: Keymusic, Apeldoorn
• za 29 okt: Bax Music, Goes
• do 10 nov: Keymusic, Brussel 
• za 12 nov: Bax Music, Amsterdam
• do 17 nov: Keymusic, Antwerpen
Alle workshops zijn Nederlands gesproken.
In Amsterdam en Brussel verzorgt Roland een Artist Masterclass. 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com