aanmelden
Dangerous Music 2-Bus+ video's
Videodemo's door toproducers met Dangerous Music gear
Merknieuws 28-09-2016 16:09
Al watertandend bij allerlei analoge klassiekers zou je het haast vergeten: die vintage mengtafel kan ook te veel van het goede zijn voor een meer open klinkende productie. Er zijn interessante alternatieven; zo is de Dangerous 2-Bus+ een echte kameleon onder de summing mixers. In Interface 202, oktober 2016 testen we de 2-Bus+. In dit artikel op Interface.nl tonen we twee video's waarin producer Michael James vertelt hoe hij te werk gaat met deze mixer.
Daarnaast laten we een paar andere interessante video's zien die Dangerous Music maakte met een aantal topproducers.

Mix-engineer en producer Michael James laat zien hoe je harmonics subtiel in de mix kan brengen. Hij gebruikt hierbij de Dangerous Music 2-BUS+ summing amp’s built-in “Harmonics” analoge processor effect in de demo voor zijn mix van de song “Seasons” door Hans York. Michael James mixte en engineerde voor onder anderen Hole, Robben Ford, A.J. Croce en Chicago, Jane's Addiction. 


In onderstaande tweede video laat hij zien hoe je  de muziek kan optrekken door de ‘X-Former’ knob op de Dangerous Music’s 2-BUS+ analog summing mixer toe te passen. Hij laat het horen met de track “Live the Dream” door Danielle Lopresti.
 


Ook Ryan West, die twee jaar geleden voor Interface op de Pro Audio Summit een belangrijke rol speelde, vertelt over wat hij doet met de 2-Bus+: 
  Dangerous Music heeft dit jaar een fraaie reeks video's online gezet waarin topproducers vertellen over hoe ze de Dangerous Music gear inzetten. Een selectie:  


www.masteringworks.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com