aanmelden
De DrumBrute slaat hard aan
Arturia DrumBrute drummachine
Merknieuws 07-10-2016 13:10
Arturia kondigt de DrumBrute aan, een 100% analoge drummachine met een ingebouwde sequencer. Deze nieuweling in de Brute familie is qua technologie en klank verwant met de MicroBrute, MiniBrute en MatrixBrute.

De DrumBrute bevat 17 volledig analoge drum & percussie instrumenten; twee basdrums, snare, clap, open & closed hats, high & low toms en conga, maracas, rimshot, clave, tambourine, zap, cymbal en een reverse cymbal. Elke instrument heeft meerdere parameters om de basisklank stevig aan te passen. De stereo hoofduitgang is voorzien van een Steiner-Parker filter.

De sequencer bevat 64 sequences met 64 stappen die in song mode gekoppeld kunnen worden.

De DrumBrute laat zich heel eenvoudig bedienen, maar biedt ook diepere editting. Er zijn geen menu’s, elke functie heeft zijn eigen knop, dial of pad. Interessante functies zijn bijvoorbeeld: Swing, Randomness, Step Repeat, Roller, Looper, etc.

Dankzij MIDI, Clock, 1PPS, 2PPQ, DIN24 en DIN48 laat hij zich met vrijwel alle machines synchroniseren. Elk instrument heeft zijn eigen uitgang, wat handig is voor  processing. Maar tegelijkerijd is de DrumBrute ook een controller waarmee je je daw kunt bedienen. De DrumBrute zou in november in de winkel moeten liggen, met een prijskaartje van € 449,-.

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365

www.promediaconnect.nl, www.arturia.com

 

 


Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com