aanmelden
Nieuwe PreSonus StudioLive mixer
Merknieuws 07-10-2016 09:07
Negen jaar geleden alweer introduceerde PreSonus de StudioLive digitale mixer. Nu is er de derde generatie StudioLive onder het motto; Bigger&Better

De StudioLive 32 is een zeer complete digitale mixer met 40 inputs waarvan er 32 voorzien zijn van recallable XMAX voorversterkers en gemotoriseerde faders. De Fat Channel processor - beschikbaar voor elk kanaal -is geheel herzien en er zijn nu vintage eq's en compressors toegevoegd. Voor elke mix output is er tevens een zesbands parametrische eq. Er zijn 16 flexmixes, bruikbaar als sub, aux of monitormix, plus vier subgroepen en vier effect sends. Vier ingebouwde processors leveren reverb, delay en meer effecten, bruikbaar voor monitormixes, groups of individuele kanalen.

StudioLive heeft een ingebouwde multitrack SD kaart recorder, waarvan je de bestanden direct in Studio One kunt importeren, maar ook een 40x40 usb audio interface en 55x55 AVB netwerk interface.

Dankzij het kleuren touchscreen, diverse meerkleuren drukknoppen en encoders plus de acht digitale 'scribble strips'laat de StudioLive zich comfortabel bedienen, maar je kunt hem ook met (meerdere) iPads of je computer besturen.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com