aanmelden
MORE MUSIC komt eraan!
Spinnin' Records & Earproof werken samen voor exclusieve oordoppen
Merknieuws 13-10-2016 13:50
Spinnin' Records is een samenwerking aangegaan met hét merk op gebied van gehoorbescherming Earproof voor de wereldwijde campagne MORE MUSIC. Het doel is meer bewustwording te creëren voor het effect dat harde muziek op de oren heeft. Dit wordt onderstreept met de presentatie van een exclusieve set Spinnin' oordoppen.

Het is een bekend probleem in de muziekwereld, het geluid waar de oren aan worden blootgesteld tijdens concerten en dancefeesten. Als een van 's werelds leidende dance labels is Spinnin' Records bewust van dit probleem, en wil actief bijdragen aan een oplossing.

Zo is MORE MUSIC in het leven geroepen, een globale campagne van Earproof en Spinnin' Records om meer bewustwording te creëren en het publiek een veiliger geluidsniveau tijdens evenementen te bieden. Hiervoor zijn exclusieve Spinnin' oordoppen ontwikkeld, uitgerust met een speciaal muziekfilter dat de oren extra bescherming biedt.

Deze oordoppen zijn mooi vormgegeven en gemaakt van het medisch milieuvriendelijke TPE, dat ervoor zorgt dat ze zacht en comfortabel dragen in het oor. Tegelijk laten de oordoppen de muziek zo mooi mogelijk klinken, met dank aan de speciale muziekfilters die een perfecte, solide demping geven waardoor je bereik over de hele frequentie krijgt. Kortom, de muziek klinkt in balans en zonder vervorming aan de oren - je hoort letterlijk MORE MUSIC. 

Voor dit product werken Spinnin' Records/Earproof samen met gerenommeerd deep house DJ Ferreck Dawn, die al gehoorschade heeft opgelopen en graag een bijdrage levert aan MORE MUSIC.

"Ik heb al zo'n 10 jaar last van tinnitus / permanente gehoorschade. Het is iets wat mij elke dag beïnvloedt en ik zou willen dat ik destijds gehoorbescherming had gebruikt om dit voorkomen. Tegenwoordig verlaat ik nooít het huis zonder mijn oordoppen; tijdens het draaien gebruik ik bescherming, filters of in-ear monitors. Wees slim en maak niet dezelfde fout. Gebruik de oordoppen met filters, raak eraan gewend en ik weet zeker dat je nooit meer een evenement zonder oordoppen wil bezoeken." - Ferreck Dawn

Earproof www.earproof.com

Spinnin' Records www.spinninrecords.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com