aanmelden
Steinberg Dorico notatiesoftware nu verkrijgbaar
Features beschreven - plus demovideo - en link naar tutorial video's
Merknieuws 21-10-2016 09:55
Steinberg kondigde al een tijd geleden aan te komen met een nieuw muzieknotatieprogramma. Vanaf nu is Dorico ook echt te koop.

Sibelius en Finale domineren al jaren de wereld van de notatiesoftware, maar Steinberg gaat de concurrentie aan met Dorico. Hiervoor werd een R&D center in Londen opgericht waar diverse voormalige Sibeliuswerknemers aan het nieuwe programma werkten.


Dorico werkt met een single window interface met alle opties binnen bereik. Het programma heeft vijf afdelingen: setup, write, engrave, play en print. Ze kunnen allemaal tegelijk actief kunnen zijn.


Dorico belooft een zeer flexibele, overzichtelijke en comfortabele noot-input, heldere partituren en een verzorgde playback van de noten. Voor het belusiteren van je partituren kun je de bijgeleverde HALion Symphonic Orchestra player, de HALion sample engine en de Channel strip module gebruiken plus alle vst-instruments en plug-ins.


Het programma importeert MusicXML en midibestanden en exporteert MusicXML, Midi- en audiobestanden.
 

 

Dorico kost € 559,- (download, incl. btw) en er zijn aantrekkelijke crossgrade aanbiediengen voor Sibelius- en Finalebezitters.

meer info

Tutorial video's

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com