aanmelden
De nieuwe Apple MacBook Pro
Merknieuws 28-10-2016 09:20
Macbooks zijn populair onder muzikanten en producers. De nieuwe MacBook Pro die onlangs aangekondigd werd zijn op diverse punten verbeterd, maar er zijn ook dingen verdwenen...

Er komen drie versies van de dunnere en lichtere MacBook Pro; twee met een 13" scherm en een 2.0 of 2,9 GHz i7 dual-core processor, en een 15" versie met een 2,6 GHz quad-core i7. De prijzen lopen van 1699 tot 3199 Euro. 

 

In alle versies zijn de functietoetsen vervangen door de Touch Bar, een dynamische controller waarvan de functies veranderen voor de verschillende apps. Verder is het toetsenbord geupdated en het Force Touch trackpad is groter geworden.

Volgens Apple zijn de MB Pro's sneller dankzij de nieuwe zesde generatie Intel Skylake  i7 cpu's. Het Retina display is helderder en dunner, maar verbruikt 30% minder energie. Ook zijn er snelle SSD's ingebouwd en de ingebouwde audiochip heeft nu een verdubbelde dynamiek.

Als aansluitingen zijn er maximaal 4 Thunderbolt 3 poorten met een USB-C aansluiting. Dat is iets waar niet iedereen blij van zal worden want je kunt daar wel usb spullen op aansluiten - denk aan drives, audio interfaces en dongles- maar enkel met verloopkabels. Verder is 16 GB de maximale hoeveelheid geheugen.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com