aanmelden
Keith McMillen Instruments en Kickstarter
Merknieuws 25-11-2016 09:53
Crowdfunding is een belangrijk platform waar kleine innovatieve ondernemers nieuwe producten presenteren en de financiering rond proberen te krijgen. Daar zitten ook regelmatig items bij die te maken hebben met muziekproductie. Keith McMillen Instruments probeert zelfs twee nieuwe producten via Kickstarter te lanceren

Roland, Mackie of Native Instruments zullen zich vermoedelijk niet snel tot Kickstarter wenden, maar Keith McMillen Instruments wel. Het is natuurlijk ook een relatief klein bedrijf. Ze hebben twee producten op Kickstarter staan.

K-Board Pro 4 is een vier-octaafs usb controller met toetsen waarop de vingerpositie ook data opwekt. Dus behalve simpelweg een toets aanslaan voor noot- en velocitydata, wekt ook het bewegen van je vinger van voor naar achter of van links naar rechts controllerdata op. Zo kun je dus veel expressiever spelen dan met een conventioneel toetsenbord.

Je kunt bedragen van 1 of meer Dollar bijdragen. Voor $ 450,- Ontvang je een van de eerste K-Board Pro 4's.

meer info

BopPad is een kleine (10 inch), ronde percussiecontroller verdeeld in vier zones. Deze zijn aanslag- en drukgevoelig en kunnen midi nootdata, velocity, pitch bend, pressure en cc's versturen. De dynamiek is groot en je kunt BopPad dan ook met stokken of met je handen bespelen.

Je kunt bedragen van 1 of meer Dollar bijdragen. Voor $ 175,- Ontvang je een van de eerste BopPads.

 

meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com