aanmelden
Korg iWavestation iOS en Kaossilator Android
Twee nieuwe apps
Merknieuws 02-12-2016 12:49
Korg breidt zijn collectie analoge apparatuur steeds verder uit maar dat betekent bepaald niet dat ze niks meer aan software instrumenten doen. Na de recente Arp ODYSSEi, zijn er nu twee nieuwe apps.

Zo is net Korg iWavestation uit voor iOS. De Wavestation uit 1990 was een digitale Vector synthesizer, waaruit prachtige constant veranderende klanken kwamen. Hiervoor werd een wave sequencer gebruikt en kon je met een joystick de balans tussen vier oscillatoren besturen. De Wavestation kwam al lang geleden uit als vst/au software plug-in als onderdeel van de Korg legacy Collection, maar nu is er de iWavestation app voor Apple iOS apparaten. De klankopwekking is hetzelfde gebleven, maar de touch-based bediening is helemaal aangepast aan je smart phone of iPad. Daar werd nog de nieuwe wave sequence view aan toe gevoegd. De app bevat 700 waveforms, 55 effecten, een random sequence engine en maar liefst 1500 presets. Verder integreert iWavestation met Korg's eigen Gadget DAW app.

iWavestation is compatibel met iOS 9.3 of hoger op iPhone, iPad en iPod touch en is verkrijgbaar in de iTunes shop voor $ 19,99

Maar Korg is ook de Android bezitters niet vergeten. Kaossilator for Android is identiek aan de iKaosssilator iOS app uit 2011.

Kaossilator for Android bevat 150 sounds en een loop sequencer met vijf sporen. Met de X-Y interface kun je met behulp van je vingers melodieën en frases maken.

 

Kaossilator for Android  is compatibel met Android 5 of hoger en is verkrijgbaar in de Google Play shop voor $ 9,99

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com