aanmelden
Schwerkraftmaschine; analoge buizencompressor met plug-in control
Van fabrikant Tegeler Audio Manufaktur
Merknieuws 15-12-2016 09:23
Tja de namen zijn echt Teutoons, het apparaat heet Schwerkraftmaschine en de fabrikant is Tegeler Audio Manufaktur. Tegeler is geen nieuwkomer, ze maken acht 19" apparaten waaronder eq's, transient processors en diverse compressors en limters.

De Schwerkraftmaschine is een stereo Vari-mu buizencompressor met drie trafo's en vier triode buizen per kanaal. Daarvan mag je een aangenaam 'gekleurd' vintage karakter verwachten. Maar het is zeker geen puur nostalgisch apparaat, de sturing van de parameters verloopt namelijk digitaal. Er zijn dan ook 11 basis presets met vari-mu, vca, opto. limiter etc. karakteristiek. het compressiegedrag is door de gebruiker stuurbaar middels treshold, attack en release plus een sidechain filter. Het sidechainfilter werkt als standaard low-cutfilter tussen 20 en 300 Hz, maar ook als tilt eq.

Omdat alle knoppen een ingebouwde servo-motor hebben, kun je de Schwerkraftmaschine ook van afstand bedienen via een netwerk (DCHP) of via usb met de bijbehorende vst/au/aax plug-in. Zo kun je dus ook de instellingen in je daw project bewaren.

De Schwerkraftmaschine kost € 3499,- incl btw.

Meer info

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com