aanmelden
Twee betaalbare modulaire synths
Dreadbox NYX en Ants Modular
Merknieuws 17-12-2016 12:12
Er komen enorm veel Eurorack modules op de markt tegenwoordig, maar niet iedereen heeft zin om te investeren in een set-up bestaand uit meerdere modules. Gelukkig zijn er ook alternatieven in de vorm van complete modulaire of semi-modulaire synths. Vaak zijn die compatibel met het Euroracksysteem, dus je kunt het systeem altijd nog uitbreiden.

Een mooi voorbeeld is de Dreadbox NYX, een analoge paraphonic synthesizer met twee oscillatoren, een dubbel lp/hp filter, lfo en drie envelope generators. Paraphonic betekent dat je maximaal twee noten tegelijk kunt spelen. NYX heeft behalve mono audio out-en inputs, midi in en tru, plus zes CV/Gate inputs en negen CV/Gate outputs. Deze zijn allemaal Eurorack compatibel. NYX werkt ook als midi to cv converter

Uniek aan NYX is de ingebouwde galm van Crazy Tube Circuits

Dreadbox kost $ 679,-. Meer info en audiodemo

 Ants Modular

Ook interessant en iets goedkoper is Ants van Plankton Electronics. Ook dit is een analoge semi-modulaire desktop synth met vier oscillatoren, een hp/lp filter, twee lfo's en twee A/R envelopes. Ants heeft 49 patch points die Eurorack compatibel zijn.

 Ants is een Kickstarterproject, waar je voor € 460,- op kunt inschrijven.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com